Film

Hivatali karácsony /Office Christmas Party/

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 106 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

76 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal...
Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partyban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat.
Mikor a cég beosztottjai épp lemondanának nem csak az állásukról, de a tojáslikőrben dúskáló buliról is, akkor feltűnik a színen egy potenciális nagybefektető, Walter (Courtney B. Vance). Clay mindenáron meg akarja nyerni a pénzes üzletembert, hogy megmentse a cég becsületét, és kedvenc alkalmazottai állását is. Kapva kap az alkalmon, és a jófej műszaki igazgatóval (Jason Bateman) minden idők legfergetegesebb buliját hozzák össze, ahol senki és semmi nem szab határt: folyik az alkohol, fogynak a füves cigik, lángra gyúlnak a karácsonyfák, és a szexre kiéhezett kollégák testközelből élvezhetik egymás társaságát. A vad partyra természetesen Walter is meghívást kap. De vajon bírja a tempót ezzel az őrült brigáddal? Ho-Ho-Hogy a francba ne!

Bemutató dátuma: 2016. december 8. (Forgalmazó: Freeman Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


július 17. 20:54
Sajnos inkább idegesítő, mint szorakoztato. Béna vígjáték-klisék tömkelege. Nem nézném meg ujra, elpocsékolt idő. Szeretem Jennifer Anistont, de ez egy élvezhetetlen film.

május 14. 23:26
........

május 14. 19:02
Azt hittem vígjáték. De lehet, hogy az is akart lenni, viszont a "beszédkultúrájuk" a béka feneke alatt van. Sőt cselekmény is alig. Összefüggés is alig. Tehát f*s. Csak a káromkodás.

Összes hozzászólás