Film

Hívatlanok 2 - Éjjeli préda

/The Strangers: Prey at Night/
amerikai horror, 85 perc, 2018 18 éven aluliak számára nem ajánlott
    • mb
    • mb
    • mb
    • eny

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Egy négytagú család pár nap nyugodt kikapcsolódást remélve kibérel egy faházat egy elhagyatott kempingben. Meglepődve látják, hogy rajtuk kívül senki sincs ott. Amikor az éjszaka közepén valaki bekopogtat az ajtajukon, vérfagyasztó események veszik kezdetét. A családnak minden testi- és lelkierejét be kell vetnie, hogy túléljék a rejtélyes szadista idegenek támadásait, akiknek egyetlen céljuk, hogy kiirtsák a megfélemlített famíliát.

Bemutató dátuma: 2018. március 8. (Forgalmazó: Freeman Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:


Vélemény:

június 04. 00:52:22
június 04. 00:52:22

Amilyen jó volt az első, annyira rossz lett ez. Kb. végigröhögtük az egészet, annyi baromság van benne - még horror vígjátéknak is gyenge.

szavazat: 1/10 június 03. 13:40:53
június 03. 13:40:53

Mekkora egy sz*r! Az első része sem volt jó, ez meg borzalmas. 1/10. Senkinek sem ajánlon!

szavazat: 5/10 május 26. 12:45:16
május 26. 12:45:16

Katasztrófa az első részhez képest. Tele ostobaságokkal és olyan megoldásokkal amiken csak röhögni lehet. Az nálam pluszban rátett, hogy a csaj végigvonyította az egész filmet.
SPOILER
A három maszkos kinyiffant, így remélem, hogy eszükbe sem jut több rész csinálni.
10/4

szavazat: 1/10 április 02. 20:48:21
április 02. 20:48:21

Senkinek nem ajánlom ezt a ,,filmet" ennyi orbitális baromságot azt hiszem kiégtem én is, remélem nem lesz több rész :)

szavazat: 9/10 március 28. 23:45:48
március 28. 23:45:48

SPOILER IS LEHET BENNE!!!
Szerencsére a második Hívatlanok filmet már adták itt Debrecenben is, így meg tudtuk nézni moziban. Előtte lévő nap felelevenítettük az első részét. Sajnos mi is tapasztaltuk a moziban, amit az első résznél is sokan írtak, vagyis, elég sok olyan volt a teremben, akik otthon, egyedül az ilyen jellegű filmeket fosnak megnézni és attól képzelik magukat menőnek/bátornak, hogy eljönnek röhögcsélni a moziba, valamint hogy többedmagukkal jönnek. Annyira itt most ez nem volt zavaró, hogy sokat levonjon a film élvezhetőségi értékéből azok számára, akik meg pont azért mennek el moziba megnézni, mert szeretnének egy kicsit parázni (időnként). Na, mindegy, az ilyen hülyéket sajnos nem lehet elkerülni.
Azt nem tudom, hogy miért kellett a második Hívatlanok filmre 10 évet várni, de megérte. Engem különösebben nem zavart, hogy nem nagyon van kapcsolata az első résszel. Mint írtam annál is, felfogható ez folytatásként, de inkább remake/reboot-nak mondanám. Jobb lett mint az első része. Már csak amiatt is, hogy több a szereplő, valamint, hogy a támadók itt nem érinthetetlenek. Jók voltak az ijesztgetések, a feszültség, izgalom itt is végig megvolt. Pörgősebbnek mondható az első filmnél, nem is kicsit. A gyilkolások jók, az pedig külön pluszpont, hogy mindezek közben zseniális retro zenék mennek, amiket fel is hangosítanak a támadók az egyes jelenetekben. Baromi jól megcsinálták ezeket, már az első résznél sem voltak rossz zenék, de itt a másodikban ezek sokkal jobbak (nyilván, ezt tekintheti valaki betegnek is, meg abnormálisnak, nem vagyunk egyformák). A színészek itt is hozták, amit egy ilyen filmben kell. A magyar hangok is rendben voltak.
Nem tudom, hogy terveznek-e még további részeket, én elnéznék még egy-két Hívatlanok filmet. Amúgy az, hogy ebből az egészből mennyi igaz (mivel mindkettő elején bemondják ezt), egy kis utánaolvasással simán el lehet olvasni.
Örülök, hogy sikerült moziban megnézni. A hangulata, helyszínek és zenék miatt nekem kicsit még az első résznél is jobban tetszett.
9/10

szavazat: 4/10 március 21. 22:58:58
március 21. 22:58:58

Semmit nem vesztettél, hogy nem nézted meg, mert egy hulladék, de a helyedben nem lennék rá büszke, hogy látatlanban mondom meg a frankót és pontozgatok olyan filmeket , amit nem láttam.

szavazat: 1/10 március 17. 22:56:28
március 17. 22:56:28

Az első filmet láttam, ezt nem óhajtam megnézni, látatlanul 1 csillag.
SPOILER!
Már az első filmben felháborítónak tartottam a végén a keresztény motívumot, azt sugallva, hogy a gyilkosok keresztények. Ráadásul semmi értelme nem volt az egésznek, a valós gyilkosságban azt se biztos, hogy maszkban voltak, nemhogy a vallásuk, az se derült ki, hogyan kínozták őket. Utána lehet olvasni.
MINDEN vallásban vannak elvakult, beteg emberek, akik Isten nevében gyilkolnak.
Szóval köszönöm, de ebből a filmből nekem a plakáton lévő "dicsvértessék" felirat több mint elég volt.

szavazat: 1/10 március 08. 22:11:47
március 08. 22:11:47

Ne nézze meg senki. Botrányosan rossz. Csak azért kapott 1-et, mert kevesebbet nem lehet adni. Nulla történet, nevetséges kivitelezés. Nem is tudok mást írni, kiégtem...

Budapest Bár a MÜPÁban
Budapest Bár a MÜPÁban

2018. október 22., 20:00, MÜPA

Jegyvásárlás