Kutya és macska

Bakancslistához adom
Chien et chat / Cat and Dog
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia családi vígjáték, 80 perc, 2024

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Monica (Reem Kherici), a híres influenszermacska, Díva gazdája, Jack (Franck Dubosc) hírhedt tolvaj, akinek az utolsó zsákmányát, egy hatalmas és felbecsülhetetlen rubintot Chichi, a kóborkutya véletlenségből lenyelt. Szerencsétlen események sorozata váratlanul elválasztja Monicát imádott macskájától és Jacket a kevésbé kedvelt kutyától, a két riadt állat pedig teljesen ismeretlen helyre keveredik. Chichi és Díva számára, akikben egy szőrszálnyi hasonlóság sincs, egy Montrealtól New Yorkig tartó őrült utazás veszi kezdetét. A történet egyik szála az emberek kalandjait követi, akik becses állataik nyomait keresik, a másik szál pedig a kis kedvencekét, akik teljesen magukra maradtak és szokatlan módon, önállóan, magukat kell megvédeniük. Ők azonban még nem ismerik Brandtet, a zsarut, aki egyfolytában a nyomukban van, és bármit megtenne azért, hogy a megkaparintsa a rubintot.
Bemutató dátuma: 2024. február 22. Forgalmazó: Prorom Entertainment Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
zsinyi2 márc. 09. 17:58:35 1/10
Szívem szerint -10000 csillagot adnék. Az állatok animációja vérgagyi, a humor olyan gyenge, hogy ahhoz képest a Horrorra akadva 5 is disszertáció.

az oké, hogy beemelnek a filmbe egy állatkínzó antihős gyerekkaraktert, de akkor legyen már valami gagyi filmes viccesnek szánt halála, ha már tanuja lehettünk, ahogy eldicsekszik, hogy 3 cicusát megfullasztotta, kisminkelte az animált cicát és még a bajszát is le akarta vágni ollóval


A rendezőnő helyében ezután a minimum, hogy többet nem állok kamera elé, mert ez egy vállalhatatlan szar...