Mancs őrjárat: A szuperfilm

Bakancslistához adom
PAW Patrol: The Mighty Movie
6 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai-amerikai animációs kalandfilm, vígjáték, 2023

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A Mancs őrjárat bevetésre kész! Amikor legnagyobb riválisuk, Humdinger lesz a közeli Kalandváros polgármestere, és egymás után csinálja a kalamajkákat, Ryder, és mindenki kedvenc hős kutyijai nagy sebességre kapcsolnak, hogy szembenézzenek a kihívással. Miközben az egyik kutyusnak zűrös múltja van Kalandvárossal, a csapat segítséget kap egy új szövetségestől, Libertytől, a dörzsölt tacskótól. Együtt, a legújabb kütyükkel, szerkókkal és járgányokkal felszerelkezve a Mancs őrjárat beveti magát, hogy megmentse Kalandváros lakóit, mert a Mancs őrjárat sosem fáradt!
Bemutató dátuma: 2023. október 12. Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Szereplők

Ryder hangja
Mayor Humdinger / Cap'n Turbot hangja
Rádió bemondó hangja
Janet hangja
Hank hangja
Liberty hangja
Delores hangja
Victoria Vance hangja

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Rotovics Kázmér 2023 dec. 16. - 21:32:20 5/10
Nos, ANNYIRA nem is rossz, ha önmaga paródiájakét fogod fel, amikor a forgatókönyvíróknak az előző esti túladagolt töltöttkáposzta miatt (szerintem füstölt kolozsvári szalonnával fogyasztották, kenyér és tejföl nélkül) rémálmaik voltak, és ébredés után összehozták a láttotakból ezt a turmixot.
A Mancs őrjárat univerzum olyan mély, alapos meggyalázása ez, melyet Skye, a lány szuperkutyi rég várt fókuszba hozása sem tud ellensúlyozni. Az első film sem volt egy matyóhímzés, de annak legalább korrekt volt a története.