Film

Pappa pia

magyar romantikus vígjáték, 105 perc, 2017 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

155 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Legyőzheti Dávid Góliátot? Állítólag igen, de aki biztosra megy, inkább ellene fogadjon. A kicsi és gyenge és pénztelen többnyire alulmarad, amikor szembeszáll valakivel, aki gazdagabb és hatalmasabb - és néhány nagyra nőtt, kopaszra borotvált alkalmazottja kíséri mindenhova.
Papi (Nagy Feró) a világ legkedvesebb nyugdíjas linkje, aki mindenkinek tartozik és csak a jókedvét ajánlhatja törlesztés helyett. Már laknia sincs hol, egy lepukkant Duna-parti csónakházban húzza meg magát. Ám szomszédja, egy menő szuperdiszkó tulajdonosa, Wizy (Stohl András) most ezt is elvenné tőle, hogy valami csilivili buliplázát építtessen a parton. Az öreg nem esik kétségbe, de fogalma sincs, mit csináljon, úgyhogy a bonyolultabb megoldást választja: segítséget kér az unokájától, Tomitól (Szabó Kimmel Tamás). A srác legalább olyan link, mint a nagyapja, viszont sokkal sármosabb - és habozás nélkül hívja a haverjait.
A pesti vagányok, bohémek és egyéb szélfútta figurák tarkabarka csapata szembeszáll Wizy zsoldosaival meg bombázó, de jéghideg alvezérével, és megkísérli a lehetetlent: a csónakházból átmenetileg romkocsmát varázsolnak, hogy összegyűjtsék a túléléshez szükséges összeget.
A kedvük jó, az esélyeik rosszak - de ha egy romantikus vígjátékban mindenki zenész és/vagy szerelmes, akkor bármi megtörténhet. És addig is szól néhány ismerős, mégis egészen átalakult sláger...

Bemutató dátuma: 2017. augusztus 15. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


október 14. 22:35
Jaj de kemény valaki xD

október 14. 22:30
Ne haragudj meg, hogy ezt kérdezem, de neked nem fáj, higy ennyire korlátolt vagy? Mert nekem de. Akkor irj véleményt, ha megnézted, te nagyon sötét.

szeptember 22. 21:13
Szerintem ez a r`egi magyar filmek az indul a bakterházzal vesszi fel a versenyt a po`enok durván jók voltak a zen`ek feldolgozása is münködöt n`emelyik jobb volt mint az eredeti látvány is szuper volt már hogy Korda György csak egy jelenetben játszott ezt nem `ertettem a cím vólt ami rossz vólt jó hogy nem mamma már vagy ha nem volna 2007-ben akkor pappa pia helyett mamma piálj lenne ez gáz amivel m`eg bajom vólt hogy Nagy Feró kev`esszer szólalt meg filmben pedig vicces a filmben ez a film nálam 10/9

Összes hozzászólás