Pavarotti

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol-amerikai zenés film, életrajzi film, dokumentumfilm, 114 perc, 2019

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A The Beatles: Nyolc nap egy héten – A turné-évek nagy sikert aratott dokumentumfilmje mögött álló, díjnyertes alkotók PAVAROTTI című dokumentumfilmjükkel újabb zenei ikont mutatnak be kendőzetlenül, feltárva legendás címszereplőjük életét és karrierjét egyaránt.
„A tömegek tenorja” néven is ismert Pavarotti ritkaságszámba menő módon egyszerre volt utánozhatatlan egyéniség, zseni és világszerte közkedvelt híresség, aki istenadta tehetségét kihasználva népszerűsítette az operát a lehető legszélesebb körben. Pavarotti úgy állt hozzá a munkához, hogy az opera műfajában minden zenekedvelő találhat magának valamit, és puszta tehetségének köszönhetően eluralta a világ legnagyobb színpadait, hallgatók millióinak szívét hódította meg. Az Oscar-díjas Ron Howard által rendezett dokumentumfilmben kuriózumnak számító interjúkat is láthatunk a művész kollégáival és rokonaival, továbbá soha korábban nem látott felvételeket, mindezt csúcsminőségű Dolby Atmos hanggal.
Bemutató dátuma: 2019. október 10. Forgalmazó: Big Bang Media

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Ráday úr okt. 12. 18:20:40 10/10
Ez az egyik legjobb életrajzi film, amit láttam.
Rajongóknak kötelező darab.
Szerintem.
10/10
Gaddemon okt. 09. 20:50:27 10/10
Fantasztikus film! Eddig is imádtam őt, ezután még jobban szeretem - a hangján nőttem fel. Jó pár dolgot megtudtam a filmből, ami eddig ismeretlen volt számomra. Én eredetiben láttam, nem tudom, milyen a szinkronos változat, sok jót nem remélek.
freyya jún. 29. 10:58:46
Nagyon remélem, hogy feliratos verzióban is fogják adni! Kinek az elvetemült ötlete volt Pavarotti hangját szinkronizálni?
Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás