Rémecskék támadása

Bakancslistához adom
Critters Attack!
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai sci-fi vígjáték, horror, 89 perc, 2019

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Visszatérnek a kultsorozat rémecskéi, a pattogó, labdaszerű, falánk szőrgombócok. Drea bébiszitteri munkát vállal a professzornál, aki azon az egyetemen van, ahová szeretne bekerülni. Trissyre, Jake-re és a kis Philipre kell vigyáznia. Miközben kirándulnak, rejtélyes idegenek zuhannak a Földre, és elkezdik felfalni az összes élőlényt, amivel találkoznak. Miközben Dreáék az idegenek elől menekülnek, találkoznak Biancával, a gyönyörű, nőnemű idegennel, a száműzött, királyi menekülttel.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
nikato márc. 21. 11:14:08 3/10
Ha valaki jó filmet akar látni, nézze meg az eredeti első részt!
A 2019-esnek az egyetlen pizitivumai a Rémecskék és Dee Wallace, aki az eredetiben az anyukát játszotta. Itt ugyan Dee néni.
Ebben már az elején nem tetszett, hogy megint a fekete szereplőket kellett előnyben részesíteni, akiknek fehér a bácsikájuk fura mód, aztán megint minden féle-fajta népcsoport megjelenik, komolyan rühellem a 2015 utáni filmeket, csak a PC világ, a szinkronról már nem is beszélve. Phillip állítja 12, kinéz 15-nek. Trissyre milyen ruhát adtak már? Akkora városkában ahol egyetem is van, egy embert se látni az utcákon. Mikor a kártyázásról volt szó, a szinkronban azt mondják 80-as évek, de valójában '86-ot mondtak, ami az eredeti részre utalt.
biffco febr. 12. 22:57:46
wow dicabrio szerepelt a critters 3 ban?....lol
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu