Film

Tékasztorik

magyar vígjáték, 100 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny

Értékelés:

60 szavazatból
Szerinted?

  Bihari Viktória "Tékasztorik" című blogja alapján készülő vígjáték/romkom, amiben Viku próbálja megtalálni élete (nagy) egyik szerelmét.

  Bemutató dátuma: 2017. február 23. (Forgalmazó: Anjou Lafayette)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  • 2017. február 26.: Blogból filmet? Sok pénz és hatalmas sztárok híján nem a Bihari „Viku” Viktória blogja...

  Vélemény:


  2017. december 30. 12:52
  Sajnos nem voltunk képesek végig nézni az alkotást, pedig BV írásai között nem egyszer olvastam olyan magasröptű-mélyenszántót, amiben valódi humort, tartalmas üzenetet és megérintő társadalmi értéket találtam. Ez a film viszont csak mélyenszántó. Egy jó darabig szenvedtettük magunkat vele, aztán a Jóreménység okán beletekertünk többször is, hátha kialakul a vége. Így is lett: letettünk róla, elengedtük. A szerző lehet csodás elme, ambíciói magasztosak, de ez a film egyetlen bitet meg nem mozgató, színültig telt szatyornyi valódi, mégis teljesen szagtalan sz*r marad.
  Ha valami nagyszerű viszont eszembe jutott róla viszont ez: https://port.hu/adatlap/film/tv/shop-stop-clerks/movie-2202.

  2017. december 19. 23:03
  Jó kis film! :)

  2017. december 16. 10:35
  Régen olvastam a blogják, amikor még ötletes és eredeti volt. A film szerintem hozza is azt a szintet.... ha tudod, mire ülsz be, jó lesz.
  (Meg azért is kommenteltem ide, hogy az Urq. nevű kommenter kommentje kigördüljön az oldalról, annyira alulmúlhatatlanul ostoba. én kérek elnézést amiért szóóba hoztam.)

  Összes hozzászólás