The Offer

Bakancslistához adom
amerikai életrajzi minisorozat, 2022

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Kommentátor febr. 07. 09:11:31 8/10
Mint minden jó ízlésű embernek, nekem is a Keresztapa az egyik kedvenc filmem, így persze, hogy érdekelt a sorozat. Nagyon leegyszerűsítettek, elnagyoltak benne dolgokat, és sokminden nem úgy történt ahogy itt bemutatták, de ettől függetlenül én szerettem. Pl. nekem sehogy nem jött le mitől lett ilyen jó barát Rudy és Colombo. Van egy csomó sztori arról, hogy pl. Brando nem akarta elvállalni a szerepet, mert nem olasz stb. Ezek mind nem voltak benne, vagy nem így voltak a sorozatban. Akit érdekel hogy történt valójában, érdemes utánaolvasni.
Megtudhattuk azt is, hogy a csúcsmenedszerek mind káromkodó idegbetegek.
Rudy lánya volt az egyik producer, ezért lett szuperhősként ábrázolva, aki minden megoldott. Mindenki keresztbe akart tenni az alkotóknak, meggátolni őket abban, hogy minden idők legjobb film olyan legyen amilyen lett. De a szuperhős Rudy minden akadályt legyőzött.
OFF
Ez még a Ted Lasso 3. évad előtt készült. Itt még emberi arca volt Juno Temple-nek. Itt is átesett már pár plasztikai műtéten, de a TL utolsó évadban már szinte nincsenek emberi vonásai. Lassan kezd átmenni Michael Jacksonba. Nem értem egy szép nő miért teszi ezt magával.
Nekem Evans hangja nem tetszett. Nem szeretem a fickót. A Story4-en futó műsorokat szokott szinkronizálni, az az ő szintje. Nekem nem tetszik a hangja.
9/10
Gaddemon 2022 aug. 26. - 17:13:22 9/10
Kicsit nehézkesen kezdődött, de aztán nagyon beindult. A színészi játék kiváló, főleg Matthew Goode, aki elképesztően hozza Bob Evens figuráját.