Trollok: Együtt a banda

Bakancslistához adom
Trolls Band Together
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai animációs film, 92 perc, 2023

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Két filmnyi igaz barátság és fáradhatatlan flörtölés után Pipacs és Ágas végre hivatalosan egy pár (#ágpacs)! Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Pipacs rájön, hogy Ágasnak van egy titok a múltjában. Régen tagja volt négy fivérével Pipacs kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone feloszlott, még mikor Ágas kisbaba volt, és a család is szétszakadt, és Ágas azóta nem is látta a fivéreit.
Ám amikor Ágas bátyját, Floydot a zenei tehetségéért elrabolja egy gonosz popsztár páros – Bársony és Furnér – Ágas és Pipacs nekivágnak a rögös és érzelmes útnak, hogy újból összehozzák a többi fivért, és megmentsék Floydot attól a sorstól, ami rosszabb még a popkulturális feledésbe merülésnél is.
Az új családi, animációs vígjáték természetesen hozza a Trollok-filmek védjegyének számító új és klasszikus popslágerek látványos és bulis felvonultatását. A DreamWorks Animation előző két Trollok-filmje – a 2016-os Trollok, és a 2020-as Trollok a világ körül – dalaival és táncaival rekordsikert, és a legjobb filmdal kategóriájában Oscar-jelölést hozott, és a világ egyik legnagyobb és legkedveltebb szórakoztatóipari brandjévé nőtte ki magát.
Bemutató dátuma: 2023. október 26. Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Szereplők

Pipacs (Csuha Bori)
Ágas (Bereczki Zoltán)
Pici Diamond (Ganxsta Zolee)
Pepi király (Papp János)
Felhő (Szabó Máté)
Prince D (Suhajda Dániel)
Guy Diamond (Magyar Bálint)
Giga (Elek Ferenc)
Kuki úr (Forgács Gábor)

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
penczi jan. 04. 15:54:11 10/10
Megnéztük a moziban nagyon jó volt, csak ajánlani tudom. inkább felnőtteknek való mert sok olyan poén van benne amit nem értenek a gyerekek , de ezt leszámítva ez lett a legjobb rész!! Már várom mikor jelenik meg valamelyik stream szolgáltatón vagy dvd-n....
1/10
RigbyTheMad 2023 nov. 24. - 15:54:58 1/10
Kínzás!

Ahogy kidobálták a részeit ez ugye a 3. egyre silányabb lett a minőség is. Az "éneküket" hallgatni kínzás, magyarul főleg. De a sima szövegelésük is agyhalottaknak való. Sajnos ez az a szint, amit a gyerekeknek, és felnőtteknek sem ajánlott. Még akkor sem, ha animáció, mert ennek semmi értelme. Sajnos 20 percet bírtunk belőle megnézni...