Film

Utóhatás /Aftermath/

magyarul beszélő, amerikai thriller, 92 perc, 2017 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?
A megtörtént eseményeken alapuló történetben két vadidegen élete elkerülhetetlenül összefonódik egy tragikus repülőgép-szerencsétlenséget követően. Az építőipari munkás, Roman Melnik már nagyon várja, hogy felesége és várandós lánya hazaérkezzen Kijevből. A reptéren azonban a lehető legszörnyűbb hírt kapja: egy szerencsétlen baleset miatt a gép összeütközött egy másikkal és lezuhant. A végzetes hibát elkövető légiirányító, Jake élete szintén összeomlik: házassága válságba kerül, a fenyegetések miatt új nevet kénytelen felvenni és más államba költözni. Roman azonban nem tud megnyugvást találni... és a mérhetetlen gyász hamarosan egy teljesen új érzésnek adja át a helyét: a bosszúszomjtól fűtött haragnak.
Arnold Schwarzenegger, aki kormányzói kitérője után újra aktívan filmez, ezúttal egy független produkcióként készült, igaz történeten alapuló filmdráma főszerepében tűnik fel a mozivásznon. A 2002-ben a Boden-i tó fölött történt légikatasztrófa tragikus eseményeit és nem kevésbé megrázó következményeit feldolgozó film Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Fekete hattyú, Noé) produceri keze alatt készült.


Bemutató dátuma: 2017. június 1. (Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


szeptember 11. 20:38
Itthon néztem meg a filmet és teljesen meglepett,de Schwarzenegger annyira behúzott a filmbe hogy én is elkezdtem érezni,mi lenne, ha... És ettől jó a film. Jó a másik főszereplő is, az ő összezuhanását is megértem,de Arnold q*va jól játszott. Sajnálom, hogy ezt nem moziban láttam, ott biztos még "nyomasztóbb" lett volna a csend.

10/10

június 22. 07:35
2 pont

június 22. 00:53
Sajnos ez egy szánalmas rendezés. Hihetetlen hogy engedélyezték ennek a borzalmasan megrendezett filmnek a megjelenését. Gondolom csak a főszereplő miatt. mert amúgy egy nulla.
Megértem, átérzem a fájdalmát az áldozatok hozzátartozóinak. Viszont ez csak 1 kiragadott jelenet csupán csak 1 ember vívódása a sok közül. Sokkal normálisabb filmet lehet volna rendezni ha már 1x adott volt a valóságból a történet. Ez nagyon ellet kapkodva.

Összes hozzászólás