Film

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

/Miss Peregrine's Home for Peculiar Children/
magyarul beszélő, amerikai-belga-angol kalandfilm, 127 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

127 szavazatból
Szerinted?

  Jake imádott nagyapja nagyon szeretett füllenteni. Sokat emlegetett gyerekkori emlékei mind olyanok, mint a tündérmesék. A srác nem sokat örököl a nagypapája után: csak pár furcsa feljegyzést - amelyekről hamarosan kiderül, hogy nyomok, amiket követve Jake egy különleges világ felé indulhat el.
  Még az is lehetséges, hogy az öreg nem volt hazudós, és legőrültebbnek tűnő történetei valóban megestek. Igazán létezik a Sziget, igazán lehet az időn kívül élni, és működik Vándorsólyom kisasszony iskolája, ahova azokat fogadják be, akik kivételes képességeik miatt kívül rekednek az emberi társadalmon.
  Sajnos az sem volt kitaláció, hogy ez a világ nagy bajban van: és talán éppen Jake az, aki megmentheti. Ha először elhiszi, hogy mi a dolga...

  Bemutató dátuma: 2016. szeptember 29. (Forgalmazó: InterCom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  január 26. 18:02
  a filmnek szép a képi világa és maga a történet sem lenne rossz, de a mondjuk úgy negatív oldal megjelenítése nagyon béna és van néhány túlzott logikai ellentmondás.

  2017. július 24. 11:41
  Nekem nagyon tetszett. Ez tényleg Burtonnek való történet volt. Butterfield ügyes volt a szerepében. A könyveket nem olvastam, de szerintem jó volt a sztori.

  2017. május 8. 11:59
  nekem nem jött be

  Összes hozzászólás