Film

Váratlan szépség

/Collateral Beauty/
magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 94 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

140 szavazatból
Szerinted?

  Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától... már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek.
  Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel - ha megéri.

  Bemutató dátuma: 2016. december 22. (Forgalmazó: InterCom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők


  Vélemény:


  2017. december 25. 15:37
  Megrendítő és őszinte... 10/10

  2017. szeptember 3. 18:40
  Wow! 10 pont. És csak az nézze,akibe szorult empátia és fantázia.

  2017. augusztus 21. 12:39
  Egyszerűen fájdalmas ez a film. Nem amiatt, amit a rendező szeretett volna: vontatott, manipulatív, túlságosan érzelgős. Az állandóan könnyes szemű Will Smith-től kellene nekünk is végigsírdogálni a filmet. A viszonylag nívós színészgárda se javít a helyzeten, közepes játék mindenkitől, de ebből nem lehetett többet kihozni. Kismillió film van, amiben szívbemarkolóan tudják megmutatni a hasonló témákat, de itt csak azt vártam, hogy legyen már vége, mert halálra unom magam.

  Összes hozzászólás