A 69 centiméteres férfi

Bakancslistához adom
The 27 Inch Man
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol dokumentumfilm, 2010

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Edward Hernandezt 2010 szeptemberében kiáltották ki a világ legkisebb emberének, aminek következtében ez az apró férfi belekerült a nagyvilág forgatagába. Hátrahagyta bogotai otthonát, hogy címlapokon és tévé műsorokban szerepeljen, de gyorsan rájött, hogy ez a csillogás nem tart sokáig... Pláne, hogy máris találkozott egy nála még kisebb nepáli férfival.

Hozzászólások

Szerinted?
pneklara 2013 júl. 17. - 15:24:10
Hát, sajnálja az ember azokat, akikkel a természet ilyen módon bánt el.Nem mint ha az emberek értékét a magasságuk adná, de rémes lehet úgy leélni egy életet, hogy mindenütt megbámulják, hülye kérdésekkel ostromolják õket.Ennek a kisembernek a szerencséje az, hogy szeretõ családja van. Bár hátránya is, mert nem engedik "felnõni", önállósodni. Képes lesz-e öngondoskodásra? Le lehet-e élni úgy az életet, hogy a kicsiségét használja kenyérkeresetre?
S ami rémes, hogy lehetett volna a magasságát növelni, mert ez pajzsmirigy probléma nála, de döntõ az is, hova születik valaki.
fáklyás menet 2013 júl. 16. - 18:38:13
Utánanézve wikipédián, érdekes, hogy hogy adják át egymásnak a címet, ahogy 18-ba lép a még kisebb, vagy meghal egy - aztán meg találnak egy most 73 éves indiait, aki mindig is kisebb volt mindannyiuknál, csak nem volt ismert a Guinness rekordkönyv számára. (A filmet még nem láttam.)