A farm

Bakancslistához adom
The Ranch
amerikai vígjáték, 90 perc, 2004

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A "Ranch" egy törvényesen működő bordélyház Nevada államban, amely a jóindulatú Mary vezetése alatt működik. Az állami egészségügyi felügyelők rendszeresen ellenőrzik. Az itt dolgozó "hölgyek" így viszonylag nyugodt körülmények között dolgozhatnak, nem úgy, mint az utcán lévő kolléganőik. Mindez nem jelenti azt, hogy ne lennének problémáik. Van olyan prostituált, amelyiknek gyereke van, akad, amelyik megpróbálja eltitkolni foglalkozását a barátja elől, mások a múltjuk elől menekültek Nevadába.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
JetiRulez 2012 jan. 19. - 17:24:24 6/10
Valóban lehetett volna sokkal jobbat is kihozni az alapötletbõl, de nekem így is tetszett. Vígjátéknak azonban egyáltalán nem nevezném, mert végig kísér az egész film alatt egy tragikus hangulat és a vége sem happy-end.

Egyszer érdemes volt megnézni. 6 pontot érdemel.
feketevipera 2011 okt. 13. - 20:38:48
Nem nagy eresztés, sokkal jobb filmet sejtetett a portos ismertetõ, többet is ki lehetett volna hozni az amúgy nyilvánvalóan jó alapötletbõl. Túl sokáig nem kötötte le a figyelmemet, összességében véve középszerûnek tûnt. Azon viszont meglepõdtem, hogy viszonylag sokáig mutattak pl. egy monokinizõ csajt, mindezt 12-es korhatárral, este negyed 9 körül. Érdekes...