A felszín alatt

Bakancslistához adom
Breaking the Surface: The Greg Louganis Story
amerikai életrajzi dráma, 95 perc, 1997

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Greg Louganis olimpiai érmes műugró sportbalesete, melyet a verseny élő közvetítésében a nézők is láthattak, az egész világot megrendítette. Greg azonban már korábban is nagy vihart kavart környezetében különlegességével. Örökbefogadott gyerekként egyetlen esélye nevelőapjánál az volt, hogy hírnevet szerez a családnak. Hamarosan az olimpia legnagyobb esélyesévé vált, miközben magánéletében súlyos titokkal kellett együtt élnie. Mint az Államok egyik férfiideálja próbálta eltitkolni homoszexualitását, de a HIV-fertőzés végül leleplezte.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
benvenuto1 2015 dec. 10. - 21:37:41 10/10
Életrajzi film, és ebben a mûfajban kiváló.
Németh Ádám 2015 júl. 31. - 01:09:57
Sziasztok!
Már pár éve keresem ezt a filmet, még anno a 90-es években leadta a HBO magyar szinkronnal, ha valakinek esetleg megvan, ha vhs-en az sem gond, legyenszíves írjon nekem egy emailt.
Email: filmetneznek19@gmail.com
n-i-k-i 2007 ápr. 15. - 22:59:41 Előzmény cicamacs
Sziasztok! Szerintem is ez egy remek film, nekem nagyon tetszett! Sok helyen kerestem már, de se DVD-n, se VHS-en nem találtam. Ha valakinek megvan, légy szíves írjon, fontos lenne, fizetek is érte! Köszönöm, puszi!
e-mail: n-i-k-i@freemail.hu
MSN: n-i-k-ihotmail.com
cicamacs 2007 ápr. 10. - 20:49:26
nézzétek meg a filmet. nagyon jó, ez a téma ami napig nem vesztette el az aktualitását. akárki akármit mond: szégyen hogy az embereknek titkolniuk mássságukat, ez annyira lényegtelen szerintem mint az, hogy kinek milyen a hajszíne.