A férjem igazi vesztes

Bakancslistához adom
My Man Is a Loser
amerikai vígjáték, 92 perc, 2014

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Amikor nő van a közelben, a nőcsábász Mike-nak mindig csupa nyerő ötlet van a tarsolyában. Nem csoda, hogy a haverjai rendre hozzá fordulnak tanácsért, hogyan hozzák helyre, amit elbaltáztak. Mike elhatározza, hogy megoszt néhány titkot velük, és segít nekik újra szenvedelyessé tenni a házasságukat. Hogy, hogy nem, Mike tanácsai nevetséges eredményekkel zárulnak. Szerencsére feltűnik a színen a gyönyörű Clarissa, aki megmutatja Mike-nak, hogy bizony neki is van még mit tanulnia a kapcsolatokról.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Peti papa 2020 márc. 30. - 20:56:39 1/10
Nagyon gyenge erőltetett vígjáték.Felejtős.
1/10
Owl 2019 jan. 10. - 18:24:49 1/10
A film elején szar házasságban szar férj nem tud mogyoróvajas lekváros kenyeret kenni a gyereknek, míg az asszony futni megy. A film végére tud. A kapcsolatért küzdés, hogy a férfi adjon fel mindent, hogy az asszony jól érezze magát és szabadon túlköltekezhessen. Minusz 1 pont, mert a filmben elhangzik, hogy az egyik szereplő zsidó. Hulladék film a javából, elképzelni sem tudom, kinek forgatták le, talán feministáknak.
1/10
stupek2 2015 okt. 05. - 20:06:59 1/10
7 perce néztem a filmet tök bután, mivel nem tudtam mi a címe: Aztán azt látom, hogy szex után semmi fürdés, csak fel a bugyi és nekiáll a nõ gitározni. Nesze neked tisztaság. Aztán azt vettem észre, hogy elkezdõdik a film, persze azt hittem már be is fejezõdött. Teljesen logikátlan párbeszédek, abszolút nem felépített cselekmények. Ne nézzétek meg!
5/10
nikato 2015 szept. 04. - 14:42:37 5/10
Egyszer nézhetõ, bár az elsõ 10 percben már ki akartam kapcsolni, de mondom ha már elkezdtük nézni, akkor nézzük végig. Annyira nem a legalja kategória, de biztos nem fogom még egyszer megnézni. :D Ez ilyen tipikusan: ismert sorozat színész,sorozat utáni próbálkozásai film. :D John Stamos 40 éves agglegényt, sármõrt játszik. Tulajdonképpen ami a való életben is. Csak 51 éves volt már ebben a filmben. De szerintem amilyen jó pasi volt fiatalon, most annyira nem az.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu