A földön kívüli boncolása: Az igaz történet

Bakancslistához adom
Alien Autopsy: The True Story
amerikai dokumentumfilm, 2006

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Minden idők egyik legellentmondásosabb, legtöbbre értékelt televíziós műsora volt A földön kívüli boncolása: Valóság vagy kitaláció? Tíz éven át vitatkoztak a tévénézők a világ minden táján arról, hogy totális félrevezetés történt-e, vagy volt-e valami több is ebben a történetben, mint a közvetített boncolás valódiságának kérdésessége. A földön kívüli boncolása: Az igaz történet című film meggyőző bevezetés, amely választ ad az évtizedes viták után még nyitott meggyőző kérdésekre. Milyen szerepet játszottak az általános képben Disney, az Egyesült Államok kormánya és különböző személyek? Eredeti felvételekről volt szó, ahogyan a társkonspirátorok állították, vagy csak egy összeeszkábált filmről, és miért? Ha csalás történt, ki végezte a boncolást, és ki készítette el a földön kívüli lény testét?

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
Ford Mustang 2011 szept. 06. - 23:37:16
Hát igen... sajnos. Rengeteg az írni nem tudó ember... borzasztó.
Ford Mustang 2011 szept. 06. - 16:29:53
Vagyis két lehetõség van:
1, A földönkívüli boncolása
2, A Földön kívüli boncolás
Ford Mustang 2011 szept. 06. - 16:28:09
Viszont úgy sem lenne értelmes, mert akkor helyesen A földön kívüli boncolás lenne. Tehát se így, se úgy nem értelmes.
Ford Mustang 2011 szept. 04. - 21:37:46
Igaz. Az utóbbi idõben észrevettem, hogy több mûsor illetve film címet elírják, de ki már nem javítják...
Ford Mustang 2011 szept. 04. - 17:29:26
Állítólag '47 július 2-án egy azonosítatlan repülõ tárgy lezuhant a város külsõ részén. A hírek szerint július 8-án a RAAF (Roswell Army Air Field) bejelentette, hogy ez egy UFO volt és négy földönkívüli testet találtak a becsapódás helyén. A következõ napon az Egyesült Államok Légiereje bejelentette, hogy nem ufóról van szó, hanem egy meteorológiai léggömbrõl. Azóta Roswell – az 51-es körzettel együtt (az elméletek szerint itt õrzik a földönkívüli testeket) – lett a földönkívüli összeesküvés-elméletek központja.
Miután bezárták a helyi katonai légitámaszpontot, Roswell kihasználta kellemes klímáját, és újra felfedezte önmagát, mint visszavonult közösség. Az utóbbi húsz évben Roswell tõkét kovácsolt az állítólagos ufó balesetbõl és vonzó célpont lett a földönkívüliek iránt érdeklõdõ turisták számára.