1993-tól kezdve 22 éven át követi nyomon egy udon tésztát készítő család életét Oura Masaru dokumentumfilmje. Helyszínünk a Goto-szigetcsoport, itt alakította ki Inuzuka Torao, avagy a „gotó-i Tora-san” tésztaüzletét. A termelésbe 7 gyermeke is besegít, akik reggel 5-kor kelve apjuk mellett szorgoskodnak, majd onnan indulnak tovább az iskolába. Filmünk végigköveti, miképp cseperednek fel az évek alatt. A Shanghai-i TV Fesztiválon 2016-ban a dokumentumfilmekért járó Magnólia Nagydíjjal tüntették ki.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások