A hűtő

Bakancslistához adom
Icebox
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai filmdráma, 85 perc, 2018

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Oscar 12 éves hondurasi iskolás, akit a szülei kimenekítenek az országból, remélve, hogy jobb élete lesz az Egyesült Államokban élő nagybácsija, Manuel mellett. A fiút az arizóniai sivatagban elfogják a határőrök, és az illegális bevándorlók számára kialakított központba szállítják. Oscar összebarátkozik egy kolumbiai fiúval, Rafaellel, és találkozik egy amerikai újságíróval, aki megígéri, hogy segít neki megkeresni Manuelt, ha cserébe információkkal látja el arról, milyen az élet a központban.
Forgalmazó: HBO

Streamelhető:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
kesztió 2019 nov. 22. - 22:55:20 Előzmény tortura
Arról nem is beszélve, ugye, hogy az ún. határok feletti nemzetegyesítés milyen körülmények között is lehetne egyszerűbb, könnyebb, elegánsabb és főleg békésebb, mint egy Európai Szövetségi Köztársaság határain belül. De szerintem elég volt már az offtopikokból. ????
tortura 2019 nov. 22. - 17:17:09 Előzmény kesztió
Egyetértek. Kiegészítve azzal, hogy nem is tudom, miért lenne olyan ördögtől való és üldözendő egy esetleges Európai Egyesült Államok. El se tudom képzelni, mi mit tudnánk veszíteni, hisz mindenféle szempontból a béka seggében vagyunk (gazdaságilag, morálisan, kulturálisan, politikailag). Szerintem mi azzal is csak nyerhetnénk. De hát itt a középkor van célként meghatározva. Mondjuk oda jó úton haladunk, azt el kell ismerni.
kesztió 2019 máj. 10. - 23:38:02 Előzmény kinguci18k
Tiszta kár, hogy nem nézed végig. Biztos megerősítene abban a hitedben, miszerint Soros küldte a migránshordákat, hogy szétverje a keresztény civilizációt és létrehozza az Európai Egyesült Államok névre hallgató kalifátust. Továbbra is sok sikert ahhoz, hogy végignézés nélkül pontozz le filmeket, gondolom, a világ dolgairól is hasonló éleslátással szoktad leszűrni a magvas következtetéseidet.
1/10
kinguci18k 2019 máj. 06. - 19:15:04 1/10
Most komolyan itt tartunk,hogy az ilyenekről már teljes mozifilmeket készítenek???
0/10
Még az előzetesbe sem nézek bele.
ABG 2019 máj. 04. - 15:03:11