A Jackass bemutatja: Rossz nagyapó

Bakancslistához adom
Bad Grandpa
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 88 perc, 2013

Értékelés:

49 szavazatból
Szerinted?

A 86 éves Irving elviselhetetlen öregúr, aki elképzelhetetlen párost alkot Billyvel, a nyolcéves unokájával. A nyolcvan év különbség dacára összebarátkoznak, majd nekivágnak az országútnak. Az út során Irving megmutatja, hogyan lehet belerántani az embereket a legabszurdabb helyzetekbe. A duó találkozik férfi sztriptíztáncosokkal, gyermek szépségverseny résztvevőivel, gyászolókkal, motoros bár mecénásaival, és egy csomó gyanútlan polgárral, akik nem sejtik, hogy rejtett kamerás komédia részeseivé válnak.

Stáblista:

Díjak és jelölések

  • Oscar-díj

    2014
    Legjobb smink és maszk jelölés

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
Semprini 2015 júl. 26. - 13:10:56 9/10
Kellemes meglepetés volt, pedig maga a filmnézés egy kellemetlen meglepetéssel kezdõdött: kiderült, hogy nincs szinkron a DVD-n. Sajnáltam, mert vígjátékokat kizárólag szinkronnal szeretek nézni. Aztán ez egyre kevésbé zavart, és gyakorlatilag végigröhögtem a filmet, eszméletlen jó móka volt. A stílus engem erõsen emlékeztet a Borat-ra, itt is áldokumentumfilmes- vagy kandi kamerás jelleggel vették fel a jeleneteket, vagyis a statiszta szereplõk nem voltak beavatva, így amit látunk, azok a civil emberek spontán reakciói a nagypapa kreténkedéseire. A fõszereplõ az extrákon el is mondja, hogy készült egyik-másik jelenet, volt, hogy tovább mentek az ugratással, mint eredetileg tervezték, aztán a kész filmbe már csak egy része került be.
Johnny Knoxville abszolút nem tartozik a kedvenceim közé, de így, öregnek maszkírozva azzal az elváltoztatott hanggal szenzációs volt, a kiskölyök pedig szuperül asszisztált neki a hülyeségeihez.
Briliáns vígjáték a sírva röhögõs fajtából, csak ajánlani tudom.
8,5/10
8/10
beo71 2014 dec. 16. - 22:38:59 8/10
Nekem tetszett, hogy volt egy kis sztori is.Így még jobban mûködött az egész.8/10.
Néhol szakadtam a röhögéstõl, azért volt langyos is, de inkább a jó kis felüdülés maradt meg bennem.Jók a Vadbarmok !
5/10
Atis88 2014 nov. 08. - 18:42:13 5/10
Sajnos jóval gyengébb mint az elõd filmek. Hol vannak már a jó kis szívatások meg többiek? Ebben csak Knoxville szerepel, de a jackass nem csak belõle áll...
1/10
tchabee 2014 ápr. 24. - 09:18:04 1/10 Előzmény The Man Who Laughs
Ha Neked tényleg a szépségversenyes geg tetszett a legjobban, akkor ajánlom ezt a filmet ahonnan szinte egy az egyben nyúlták a dolgot. Az legalább tényleg jó és film is.
A család kicsi kincse (2006)
http://www.port.hu/a_csalad_kicsi_kincse_little_miss_sunshine/pls/w/films.film_page?i_film_id=80332
8/10
Sadenal 2014 ápr. 09. - 23:37:38 8/10
Az obszcenitása ellenére nagyon tetszett és egyik-másik résznél óriásit nevettem. Korábban is tetszett a Jackass meg a filmek, de ez azért más volt, ám ugyanolyan jó. A falra durrantás elégé durva volt azért. :D


8/10
The Man Who Laughs 2014 márc. 01. - 18:00:04
Nem vagyok egy Jackass rajongó, a korábbi mozi filmjeik sem hoztak lázba de az öregemberes szívatásaikat mindig is bírtam és a hasonló stílusú (roadmovie/szkecs film ahol valódi embereket botránkoztatnak meg) Borat is tetszett. Ez azért már nem hat olyan elemi erõvel - nyilván az sokkal váratlanabb volt - mint a Sacha Baron Cohen filmje, de azért a mûfaj rajongóinak bõven kellemes kikapcsolódás. Igaz vannak kiszámítható poénok, de amiatt, hogy mindezt mit sem sejtõ valódi emberek elõtt vették fel még így is mûködnek. Persze az emberek reakciói is igen szórakoztatóak. Emellett beraktak egy aprócska sztorit és nagyapa/gyerek egymásra találást, de ez nem vészes a maga módján még néha aranyos és legalább add valami narratívát a filmnek. Azért néhol kicsit fárasztó volt már a film, de nem bántam meg, hogy megnéztem. Egy szombat délutánra jó kis móka volt. (Megprobálhattak volna egy kis társadalom kritikát becsempészni, talán a gyerek szépségversenyes - hogy én menyire utálom azokat - jelentben felfedezhetõ egy kis ilyen, az is a film legjobban sikerült poénja szerintem)

Jackass, Borat és a kínos humor rajongóinak egyszeri megnézésre bõven ajánlható.

Funfact: A filmben forgatókönyv írói és színészi minõségében Spike Jonze az Oscar díjra jelölt "A Nõ (Her)" rendezõje is közremûködött, ez azért engem ellégé meglepett.
-csengõzoli-- 2014 jan. 27. - 12:52:25
Szerintem ez már erõltetett a Borathoz és a Brünohoz képest.
Persze vannak jelenetek,amiket lehet röhögni,de elég nehezen "indul be".
A szereplõk és a jelenetek spontaneitásával kapcsolatban azért vannak kétségeim...
5/10
Ze74 2014 jan. 27. - 09:54:08 5/10
Nekem ez már sok volt,és morbid,és sokkal jobban oldotta volna a feszültséget,ha a poénok után bevágták volna,mikor elmondják az embereknek,hogy ez csak egy film.
Így a 90 perc túl tömény volt.
Azért persze,vannak benne nagy poénok.
Meklód fia 2014 jan. 21. - 11:43:36
Engem a Jackass nem szórakoztat, hogy csak ütik-vágják egymást. Ez attól sokkal jobb, de lehetett volna jobb is. A durvább poénokból kevés volt.
10/10
steflac 2014 jan. 21. - 08:23:43 10/10
Sírva röhögõs, bátran tudom ajánlani!
Jobb mint az átlagos Jackass középszer, és kevésbé fárasztó mint egy Borat.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu