A keselyű három napja

Bakancslistához adom
Condor
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thrillersorozat, akciófilm-sorozat, 60 perc, 2018

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

A sorozat James Grady kémthrillerjén, illetve a belőle készült klasszikus filmadaptáción (A keselyű három napja) alapul. A középpontjában Joe Turner, a fiatal CIA-elemző áll, aki idealistaként azt remélte, képes lesz belülről megújítani a céget. Egy nap Joe briliáns, ámde szörnyűséges tervre bukkan, amely milliók életét fenyegeti. Felfedezése nem marad visszhang nélkül, az irodát támadás éri, és a kollégáit lemészárolják. Az egyetlen túlélőként Joe menekülni kényszerül, senkiben sem bízhat.
FEA2 FEA2

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Atis69 márc. 27. 19:57:18 10/10
Csaj ajánlani tudom. Az első évad nagyon ütős, pörgős/izgalmas és logikailag is egymásra épülő epizódokkal. A második évad picit lazább, de így is ott van a szeren. A CÉG érdekei mindig, mindenhol, mindent felülírnak és átlépnek az emberi értékek, érzelmek felett.
10/10
zimike 2020 dec. 03. - 10:28:33 10/10
A keselyű 3 napja sorozatban is kiváló
A film kegyetlen mottója :
"....A halál megoldás minden problémára , nincs ember nincs probléma...." ( Sztálin)
Ha nézed a sorozatot nem fog az az érzésed lenni , hogy az 1975-ös eredeti már lelőtte a poént !
9/10
Eszter.Sz 2020 szept. 28. - 22:40:28 9/10
Remek sorozat! Az első évadot láttuk eddig, kicsit nehezen hiszem, hogy ez a színvonal tartható lesz a másodikra is, úgy hogy ne tűnjön erőltetettnek, de próbálok bizakodó lenni. :)
Jól átgondolt, összetett sztori, de nincs agyonbonyolítva. Ki nem állhatom, amikor a végén a csattanó nincs összhangban a korábbiakban elmondottakkal/történtekkel, mintha közben írnák a forgatókönyvet. Nem lehetne se hozzátenni, sem elvenni belőle, pont így kerek. Számomra üdítő kivétel a hasonló kategóriájú amerikai filmek között, hogy a szereplők végtelenül emberiek és életszerű reakcióik vannak, nem nagy pátosszal, ráközelítve, zenei aláfestéssel kimondott hatásvadász szövegek, hanem adott esetben indulatosan, néhol egy-egy káromkodással.
Kiváló színészi alakítások. A főszereplő srác is meglepően jó, de aki zseniális az William Hurt és Brendan Fraser, pedig ez utóbbit sosem kedveltem, és eddigi pályafutása alatt nem is nagyon csillantotta meg a tehetségét, de ahogy ezt a nyomorult, komoly pszichés problémákkal küzdő óriás csecsemőt alakítja az bámulatos. A többi színész is nagyon jó választás volt, tényleg mindenki hitelesen hozza a szerepét!
3/10
Drizari 2020 aug. 04. - 12:32:45 3/10
Nem gondoltam volna, hogy a CIA belső ellenőrzését nem érdekli 11 alkalmazottjuk lemészárlása. Azt sem, hogy szabadúszó bérgyilkost alkalmaznak. Mesefilm kategória. A történet valóságtartalmát tekintve: 3/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu