A kincses sziget

Bakancslistához adom
Treasure Island
ír-angol-amerikai kalandfilm, 180 perc, 2012

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Jim, édesanyjával vezeti a bristoli kikötőváros környékén fekvő fogadójukat. A kutya sem száll meg náluk, és amúgy is tartozásuk van, ami a jövőre nézve a teljes elszegényedéshez vezethet. Majd hirtelen a fiatal legény ölébe hullik a megoldás. A rettegett kalóz, Flint kapitány (Donald Sutherland) által készített térkép kerül a birtokába, ami a kegyetlen rablások és véres leszámolásokból szerzett kincsek rejtekhelyét mutatja. Nem is kell több a lelkes fiatalembernek, ahhoz hogy hipp-hopp a tengeren találjuk, ahol megkezdődik a hajsza a rég elveszettnek hitt kincs után.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Squire Trelawney
Ben Gunn
Jim Hawkins
Long John Silver
Dr. Livesey
Fekete Kutya
Billy Bones

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
nikato 2015 okt. 26. - 08:19:32 9/10
Elég kevés volt a legénység ill. a matróz a hajón. Jim egy kis nyálgép lúzer volt! Valamiért én minden kalózos filmben a kalózoknak drukkolok. Egyébként nagyon jó film volt. Érdemes megnézni szerintem. Én is úgy indultam neki, hogy semmi kedvem, de elsõ fél óra után már elkezdett igencsak tetszeni. :) Donald Sutherland meg fantasztikus mindig, bár nem sokat szerepelt benne, de mindig jó õt látni! :D
10/10
Gergice 2013 máj. 12. - 19:33:26 10/10
Véletlenül nyomtam 10-est, egy másik filmre szántam. Ez jó indulattal is csak 4-5-t érdemelne, de nem tudom mi alapján érdemelne jóindulatot.nem szoktam lehurrogni filmeket, de ebben semmi jót nem találtam. Unalmas, vontatott, nem túl jók a színészek, a karakterek többsége idegesítõ, a látványvilág nem 2012-nek megfelelõ. Én nem láttam az összes variációját, csak a mesét, azt nagyon szerettük a gyerekkel, azt hittem, ezt is nézhetjük a gyerekkel, de szerencsére nem vele ültünk le, mert ez nem gyereknek való (de eltekintve a durva jelenetektõl, le sem kötötte volna. Párom el is aludt rajta, én végigszenvedtem, de bár ne tettem volna. Sajnos a 10-es értékelésemet nem tudom törölni (ha valaki tudja hogy lehet, kérem jelezze), így kicsit felhúztam az átlagot.
3/10
csontfej 2013 máj. 07. - 05:13:11 3/10
Tipikusan az a fajta film, ami 3 órás, de elég lenne belõle 1 is...