A láthatatlan nő

Bakancslistához adom
Die Unsichtbare / Cracks in the Shell
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német-francia filmdráma, 113 perc, 2011

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Fine, a visszahúzódó lány színésznek tanul, ami zárkózott jelleméből adódóan talán nem a legmegfelelőbb mesterség számára, ráadásul az órákon mindent megtesz annak érdekében, hogy észrevétlen maradjon. Ugyanakkor esténként, hogy értelmi fogyatékos húgát megnyugtassa, a lány elképesztő színészi alakításra képes: úgy énekel és táncol, mintha mindig is ezt csinálta volna. Mikor Kasper Friedmann, a neves színpadi rendező felismeri a benne rejlő tehetséget, és rá osztja következő darabja főszerepét, melyben Camille-t, a megsebzett, de szexuálisan nagy étvágyú lányt kell alakítania, Fine úgy érzi, bármire hajlandó, hogy megfeleljen a szerepben. Rendezője tanácsára teljesen elveszik Camille figurájában, melynek eredményeképp a valóság és a darab kezd összemosódni körülötte.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
geri12 2016 júl. 21. - 21:46:56 9/10
Korábban csak a felénél kapcsolódtam bele a filmbe, de már akkor megfogott. Ma végre megnéztem teljes egészében, és így minden érthetõvé vált. :) A végét mondjuk kicsit összecsapottnak mondanám. Ott többet vártam volna. Egyedül ezért adok 10/9-et a filmnek.
10/10
mamacs 2015 márc. 08. - 16:45:25 10/10
Sajnos az én 10 pontos értékelésem csak 6-osra hozta fel az elõzõ két vélemény után, pedig ennél sokat többet érdemel ez a film. Nagyon ajánlom a komoly, elgondolkodásra serkentõ filmek kedvelõinek, emlékezetes!