A legyőzhetetlenek

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar ifjúsági kalandfilm, 55 perc, 2013

Értékelés:

38 szavazatból
Szerinted?

Fiatalokból álló csoport elindul egy rafting túrára. A két fiatal vállalkozó - Győző és Tomi - kölcsönnel indította el a cégét, minden munkát elvállalnak, hetente több túrát vezetnek. Most visszatérőkkel startolnak, két fiúval és két lánnyal. Az egyik lányt baleset éri, de nincs biztosítása. Tomi elindul vele lefelé a folyón, míg Győző a többieket a túraútvonalon viszi tovább. A bajoknak ezzel még nincs vége. Először Tomi kap allergiás rohamot, majd a Győzővel tartó fiatalok tagadják meg az utasításait. A kellemes hétvégi rafting-túra lassan élet-halál harcba csap át...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Wolfi81 2022 júl. 30. - 14:58:49 4/10
Megmondom őszintén, hogy nem voltam elragadtatva tőle. Lehet, hogy azért, mert azt gondoltam, hogy hasonló lesz, mint a Veszélyes vizeken. De ezek szerint, túl magasra tettem lécet. Szabó Simont amúgy se bírom. A film tele van bakikkal, főleg amikor az ájult srác és a sérült csaj sodródik az árral. Abban a kb 1-2 percben láttam vagy három bakit. Csak a srác fekvését érdemes figyelni. Számomra felejtős a film.
8/10
szenbanyasz@gmail.com 2022 febr. 06. - 00:35:30 8/10
Szerintem jó volt. Van egy ilyen katasztrófa film hangulata, ami jól atjön, bennem vegig fenntartotta a feszültséget, hogy uristen, mi jön még. Külön jo pont, hogy lett nagyon hosszú.
10/10
ligetiz51 2018 máj. 31. - 22:04:16 10/10
Moziban nézve -szerintem- nagyon jó film. TV-ben nézve valóban nem volt magával ragadó, de moziban
egészen más....minden elemében lenyűgöző. 9/10.
2/10
5i 2015 febr. 04. - 09:04:27 2/10
Igazi mai magyar gagyaztás!!!! Full gáz....
sznúp 2013 dec. 28. - 05:49:46
SPOILER
Az is poén, amikor a beszari gyereket lelöki a Gyõzõ a szikláról, aztán a többiek, noha tudják, hogy fóbiás, szerencsétlen, stb, nem mennek utána, de még le se kiabálnak, hogy jól van-e, hanem inkább nyafognak tovább, hogy jajjj de nem errõl volt szó, hogy majd le kell itt ugrani :D Meg aztán a csaj rádiózik, hogy gubanc van a méhecskés sráccal, Gyõzõ pedig a többiek szadizása közepette, hirtelen kemény kötelességtudatról tesz tanúbizonyságot, mondván meg kell menteni õket, de persze a lyukon azért le kell ugrani. Na de a többiek még mindig nem akarnak és azt is leszarják, az elõbb elvesztett fóbiás gyerek mellett, hogy a méhecskés fiút sodorja el a víz :D Aztán a sérült lábú csaj gyorsan lekapja a lábbelijét, gondolván mezítláb sokkal gyorsabban elbiceg a megmentõig :D
SPOILER vége
Lehet szidni a magyar filmet, de ez a mû lehetett volna jó is, egy jó forgatókönyvvel, vagy nem is egy jóval, egy logikus történettel. Már ha ezeket a dolgokat kihagyják, amiket felsoroltam, mennyivel jobb lett volna. Nem hiszem el, hogy nincs arra ember, akinek az a dolga, hogy átolvassa a forgatókönyvet. Ki ez aki írta és aki rendezte? Sokat elmond róla a keresztneve. Lehet filmkészítés elõtt valami iskolát is kellett volna végezni, ha meg végzett, akkor meg nem figyelt órán, vagy én nem tudom.
7/10
ahuva 2013 júl. 16. - 13:53:05 7/10 Előzmény Guber
SPOILER!

Válaszok a kérdéseidre:
- a csaj elájult megkönnyebbülésében, hogy valakit talált, aztán magához tért, és elmondta, hol a srác és mit tud a többiekrõl. A rendezõ vagy úgy gondolta, hogy ezt nem kell szájbarágnia, vagy kivágatták vele a jelenetet, hogy rövidebb legyen a film.
- a srác és a lány is azért mentek be a méhekhez (darazsakhoz), mert ott voltak az evezõk, és kellett nekik még egy evezõ a csónakhoz. Ez világosan kiderült a filmbõl (a srác mondta), nem figyeltél eléggé.
- mint ahogy valószínûleg a mondanivalót is átaludtad: félelmeink legyõzésérõl szólt a film, és arról, hogy ezt vajon megtehetjük-e mások sérelmére is. Számomra legalábbis.

Madarász Istinek biztosan lesz még ennél jobb filmje is, de én nem tartom rossznak.
1/10
detox 2013 júl. 09. - 00:52:03 1/10
sírni tudnék 8P
1/10
Guber 2013 júl. 09. - 00:28:29 1/10
SPOILER

Teljesen egyetértek!!! Botrányosan rossz film, fogtam a fejem több helyen is. Pl. a végén lehet, hogy én maradtam le, de mi lett Gyõzõvel és a bandájával? Ha a csaj elájult, hogyan mondta meg, hogy a srác még fent van a hegyen? A csaj korábban minek ment be a dezodor+öngyújtó kombóval a méhekhez, miután megcsípte a srácot? Mi szükség volt arra a jelenetre? És egyáltalán miért ment be a srác? Ezek közül lehet, hogy néhányról simán lemaradtam, mert nem figyeltem rendesen, de botrányos ez akkor is, ha csak a felében van igazam.
10/10
enotyo 2013 júl. 08. - 23:58:36 10/10
Aranyos film. Igaz picit gyerekes a sztori, dehát éppen ezért ifjúsági. Egyszer nézhetõ, fõleg a táj miatt; az gyönyörû.
yess 2013 júl. 08. - 23:17:54
Ekkora sz@rságot!
Ki a f@sz adott erre pénzt, hogy leforgassák?
Ilyen baromságok még egy ZS kategóriás kanadai filmben sincsenek.
Nem érdekel, hogy spoiler vagy sem, de:

-- jaj a herceg vagyok a fehér lovon, túravezetõ, allergiás a méhcsípésre, de azért az allergiagyógybogyóimat nem hoztam magammal DIRRREKT (!), hátha megcsíp egy vagy két vagy végtelen sok számú méhecske és beledöglök ebbe.


-- jaj szõke csaj vagyok, béna vagyok hülye vagyok, de szuperhõs, megmentem életem szerelmét a sérült pálcika lábammal, meg güzüke. . .

ÁÁÁÁÁÁÁ
Agyrém!
Ja, a kopasz csávó (Gyõzõ) "színészi" alakítása és az orgánuma a legjobb. Brutál állat próbál lenni, csak nem megy szegénynek. Nagyon röhejes.


Besorolás ifjúsági kalandfilm?
Na ne!
Inkább: ilyenfilmetnecsináljsoha!
Hajrá hülye magyar filmkészítés!
adamnagysweetmovie 2013 júl. 07. - 11:03:29
Hejes:)
ferkó0921 2013 júl. 07. - 07:36:57 Előzmény adamnagysweetmovie
Ezek szerint egy várnak a lõrésérõl szól? A vár az biztos a lyuk az bizonytalan.
adamnagysweetmovie 2013 júl. 06. - 08:21:18
Hö, ez érdekes. Várlyuk.