A Magyar Televízió Tánc- és Popdalfesztiválja

Bakancslistához adom
6 éven aluliak számára nem ajánlott magyar szórakoztató műsor

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Ami jól ment, azt érdemes ismételni - sikeres volt a magyar televíziózás hőskorában a Táncdalfesztivál, magától érthetődően eszébe jutott a műsorgyártóknak - folytassuk! Zenei tehetségek kerestetnek, akik vállalják a megmérettetést és a nyilvánosságot. (1981-ben)! Korál, KFT, Gemini együttes, Cserháti Zsuzsa, Kovács Kati, Soltész Rezső, Korda György - és még sokan mások.

Szereplők: Cserháti Zsuzsa, Eszményi Viktória, Horváth Attila, KFT együttes, Korda György, Kovács Kati, Körmendi Vilmos, Soltész Rezső, Stúdió 11 együttes, Ullmann Mónika, Korál együttes, Magyar Rádió és Televízió Szimfonikus Zenekara, Gemini együttes, Tarján Pál, Ernyey Béla, Bojtorján együttes, Harmónia Vokál, Stefanidu Janula, Baracsi István, Pál Györgyi

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
LexH 2014 ápr. 08. - 15:49:32
Láttam annak idején, és jól emlékszem a számokra, de nem tudom pontosan, ki, milyen díjat nyert. A Hungária mindenesetre nagyot kaszált, pedig õk itt, az ismertetõben meg sincsenek említve.

A legmaradandóbb számot Cserháti énekelte: A boldogság és én.
Kovács Kati valami egészen komplikált dalt kapott, amit mintha csak azért írtak volna, hogy halljuk, milyen nagy a hangterjedelme.
Eszményi Viktória és Soltész Rezsõ itt énekelte el elõször azt az egy számot, amit fellépéseiken azóta is kötelezõ elõadniuk.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu