A megszállott

Bakancslistához adom
Besat
99 perc, 1999

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Közeledik a 2000. év. Különös idegen érkezik Romániából Koppenhágába, aki rejtélyes betegség következtében meghal. Ugyanakkor egy német férfi, Vincent is megérkezik Romániából, aki érdeklődik az elhunyt hollétéről. Az egyik orvos, Sören a haláleset okaként egy új vírust gyanít. Miután a holttestet visszaküldik Romániába, úgy dönt, azonnal Bukarestbe utazik, hogy a végére járjon a dolognak. Koppenhágában a rendőrség már Vincent nyomában van, de nem tudják elkapni. Sören pedig Bukarestben egyre elképesztőbb helyzetekbe keveredik. Lassan rájön, hogy nem egy új vírussal áll szemben, hanem valami sokkal ijesztőbb és misztikusabb dologgal, aminek valamiképp köze van Vincenthez.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Zahire 2019 jún. 14. - 23:13:52 Előzmény Borrrul
Mi kötelező ezen ? Számos filmből összegányolt ( Ördögűző, Ómen, A rejtőzködó, és a franc tudja, még milyen forrásai vannak ) siralmas valami.Igen csekély élvezeti értékkel.
Borrrul 2019 máj. 02. - 05:34:40 Előzmény stupek2
Alattam SPOILER plusz hülyeség is.


SPOILER

Érdekes és jó film de sajnos sejteni lehet mi a vége és ezt az ötletet már felhasználták. (Ott érintéssel terjed a gonosz) Attól független kötelező!
9/10
stupek2 2015 máj. 25. - 15:15:14 9/10
Egy virológus épp elõadást tart az egyetemen, amikor riasztást kap egy vírusesetrõl. Mire rájönne mi az, leállítják. Van egy kis scifi beütése is, meg egy kis misztikus is.
Szép lassan ívelõ lendülettel egyre izgalmasabb a film, és mire rájönnél mi is történik, csavarnak rajta egyet, mikor azt hiszed az a megoldás, jön még egy csavar. A filmnek háromszor van vége. Anélkül, hogy elmondanám mi a vége: 1., orvos beül a rendõrautóba 2., hullaházban 3., ráégett film, mint a Szörnyecskékben. Meg fogsz lepõdni a végén!
http://holtvolt.blog.hu/2015/03/22/besat_aka_possessed_a_megszallott