Film

A miniszter barátja

magyar játékfilm, 91 perc, 1939


Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?
Az állástalan vegyészmérnök csak egy drogériában tud elhelyezkedni eladóként. Ám fordul a kocka, amikor kölcsönfrakkot ölt, és véletlenül a miniszter mellé kerül egy fotózáson.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Kovács János
Kovács édesanyja
Takács Feri
Kucsera üzletvezető

Alkotók

Linkek:

Vélemény:


2013. december 6. 17:21
Kellemes, szórakoztató film. Legnagyobb értéke az, hogy szépen rámutat arra, miszerint kapcsolatok, hátszél nélkül Magyarországon nem nagyon lehet egyről a kettőre jutni. Ez ezek szerint így volt már akkor is, és bizony így van ez most is.

2009. július 19. 23:56
Ha valaki nem tudja eldönteni otthon, hogy eleget tegyen egy meghívásnak vagy sem... ha úgy dönt, hogy elmegy, utólag meg nem látja értelmét... nos ő nézze meg ezt a filmet. Engem emlékeztetett velem megtörtént hasonló esetekre és megerősített pár kérdésemben is. Lehet, hogy tündérmese, de az élet is annak tűnhet.

2009. május 30. 18:31
Igazi tündérmese, kellemes szórakozást nyújt. Meglátásom szerint azonban Págernek nem állt jól ez a kissé ügyetlen ember figurája, szerintem sokkal jobban meg tudta mutatni a tehetségét a drámákban. De aki önfeledt szórakozásra, happy endre vágyik, az nézze meg a filmet (jóllehet vannak benne eléggé keserű pillanatok is).

Összes hozzászólás