Film

A régi környék /Garden State/

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 102 perc, 2004 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

144 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Andrew kilenc éve menekült el otthonról, a kisvárosi szürkeségtől, pszichiáter apja dominanciája elől. Most középszerű színészként nyugtatókon és antidepresszánsokon él, távol az emlékektől, és távol a valódi világtól. Amikor hírt kap édesanyja haláláról, rászánja magát a háromezer mérföldes útra, hogy találkozzon elveszettnek hitt múltja emlékeivel. Otthon nemcsak apjával kezdi újraértelmezni kapcsolatát, de megismerkedik egy lánnyal is, aki szinte mindenben az ő ellentéte: Sam életvidám, optimista teremtés, aki képes arra, hogy mások szemét is ráirányítsa az élet napos oldalára.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Díjak és jelölések:

  • Sundance Filmfesztivál (2004) - Zsűri Nagydíja jelölés: Zach Braff

Vélemény:


2016. szeptember 7. 14:49
Kiváló film, nyugodt sodrású, de nem lapos, Portman üde színfolt, a föszereplő srác pedig most látom hogy a rendező és a forgatókönyvíró is egy személyben korábbi szerepei alapján ezt nem gondoltam volna.

2015. január 31. 19:33
Nagyon sokat néztem és a mai napig is nézem a Dokik-at, nekem az a Zach Braff akit J.D.-ként játszik, úgyhogy azt a karaktert kerestem benne. Meg is lehet találni, de ez egy mélyebb film. Át kell érezni a lényeget és fel kell venni a hangulatát. Csak úgy élvezető. Amúgy többet vártam a filmtől.

2013. november 18. 20:46
Bevallom, a film kicsit fura volt, egyáltalán nem egy megszokott alkotás. Olyan jól össze volt rakva, nagyon tetszett. A színészeket is bírtam, azt hiszem lesz még alkalom, hogy megnézem ezt az alkotást. :) 10/9

Összes hozzászólás