A sárga Rolls-Royce

Bakancslistához adom
The Yellow Rolls-Royce
angol romantikus kalandfilm, 122 perc, 1965

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A drámai történet három szerelmi viszonyt tárgyal, melyben egy gazdag angol arisztokrata, egy olasz gengszter, egy jugoszláv millimos nő jelenik meg, mindhárman ugyanolyan autóval.

Stáblista:

Szereplők

Gerda Millett
Frinton márki
Paolo Maltese
Frinton márkinő
Mae Jenkins
Joey Friedlander

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
janahars 2014 júl. 18. - 14:52:04
Elképzelhetõ, hogy valakinek megvan ez a film DVD minõségben? Hálás lennék egy igenlõ válaszért!
ad mala 2011 dec. 11. - 17:20:20
Nem ugyanolyan, hanem ugyanazzal a sárga autóval. És Ingrid Bergman nem jugoszlávot alakított, csak a pasas volt az.

A film egy kellemes vígjáték régi nagynevû színészekkel, Ingrid Bergman egészen csodálatos jelenség volt idõsebb korában is. De sztori szempontjából nekem az gengszter menyasszonyának jellemfejlõdése tetszett legjobban, hogy meg tud változtatni egy nõ (de egy férfi ugyanúgy) a szerelem hatására, hirtelen kinyitja a szemét és meglátja a világ csodáit, szépségeit, megszûnik felszínesnek lenni.
6/10
Ayrton Corvus 2010 máj. 01. - 13:36:48 6/10
A három történet közül egyértelmûen a harmadik legjobb, ami Ingrid Bergman és Omar Sharif fõszereplésével készült. Mindhárom történet középpontja a sárga Rolls-Royceban eltöltött szerelmi légyott, és a keserû szakítás.
6/10
Ayrton Corvus 2009 aug. 21. - 13:07:15 6/10
Felkelek éjszaka két órakor, hogy megnézzem a TCM csatornán, vártam vagy negyven percet a nagy semmiért. Én azt hittem, hogy csak egy TCM csatorna van, és ami ezzel a gagyi Cartoon Networkkal együtt van az ugyanaz. Ezzel szemben két különbözõ csatorna van. Csókolom a kedves digitális televízió szolgáltatót, hogy nem képes külön is berakni a programcsomagba.