Ability - a képességek próbája

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Országos esélyegyenlőségi vetélkedő-sorozat az Ability Park szakmai rendezésében, melyben általános iskolás diákcsapatok küzdenek különböző, látványos fogyatékosügyi játékokban, a felmenő rendszerben történő döntőbe jutásért. Itt és most, először, fordul a kocka: az ép gyerekek is átélhetik, megtapasztalhatják, hogy milyen nehézségekkel szembesülnek a fogyatékosok világában. Kerekesszékes kalandtúra, állatmentés jelnyelvvel, Braille-titkok és autista útvesztő, a középdöntőben sötét ügyek, paralimpiai riportok és szellemi vetélkedő is várja a diákokat, hogy próbára tegyék képességeiket. A tét pedig nem más, mint egy csoportos út a 2012-es paralimpiai játékokra!

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
idlosza 2012 jan. 08. - 10:46:58 Előzmény Ford Mustang
Hogy te milyen morcos tudsz lenni :)

Belenéztem és a riporter épp azt mondta Katus Attilának:" Atikám, azért te nem szoktál hozzá, hogy hátul végezz... egy sas madár nem hátul szokott szárnyalni."

Kedves mûsorvezetõ, én kizárólag olyan sas madarat láttam eddig, amelyik hátul szárnyalt- elöl pedig az ebéd.

Egyébként szívesebben nézek (határozottan szórakoztat)ilyen mûsort, mint valami zs alá kategóriás filmet.
Ford Mustang 2011 okt. 20. - 15:37:37
Ja, bocs, mert itt te vagy a lényeg ugye? Azért el ne szállj magadtól.
A véleményemmel meg ha nem értesz egyet akkor nem tudom mit keresel itt. Azért hogy bosszants, meg oktass, nem kell újra meg újra idejönnöd, nincs rá szükségem. Nem értesz velem egyet, akkor nincs más hátra mint elõre, válts témát. Egyszer megbeszéltük, és ennyi. Miattad nem fogok regényt írni, csak mert nem tetszik a véleményem. Ezzel zárom soraim és az erõltetett vitádat.
nemazert 2011 okt. 20. - 15:13:49 Előzmény Ford Mustang
Bocs, de "kivételesen" itt nem te vagy a lényeg és nem a te véleményed, hanem a mûsor célja, ezért bántó, hogy ennyire lefitymálod és ennyivel elintézed. Mellesleg elfogadom a véleményt, ha az nem pusztán leminõsít, de eddig tõled csak olyat láttam, ami nem tetszett, és azt is ennyivel intézted el. Kíváncsi lennék, hogyan lehet ezt jobban, biztos van megoldás, csak épp javaslatod nincs rá. De ma ez a divat és ez persze így könnyebb. Én egyetértek a céljukkal, és mivel van a környezetemben fogyatékos ember, ezért figyelek is rájuk, és úgy gondolom, ez a mûsor azt mutatja meg, nagyon is jól, hogy milyen, amikor megfordul a kocka és egy egészséges ember érzi szûknek azt a világot, ami az övék. Ráadásul gyerekekkel, játékos formában, nem egy sablonszerû "elmondom a tutit" dokumentumfilmben. Hát ennyi.
Ford Mustang 2011 okt. 18. - 19:30:57
Nem szólok le mindent, ez nem tetszett, és ennyi az egész, arról nem tehetek hogy nem tudod elfogadni mások véleményét.
nemazert 2011 okt. 18. - 19:04:24 Előzmény Ford Mustang
kedves FordMustang, te mindent csak leszólsz... netán tévés vagy? Mert nem túl beszédes annyival leírni, hogy baromság. nekem, mint nézõnek tetszett, és a fogyatékosok világát megismertetõ mûsornak kifejezetten elõnyös. Gondolom, ez volt a céljuk. Drukkolok nekik!
Ford Mustang 2011 okt. 16. - 13:07:46
Ez egy baromság volt.