Álmaim élete

Bakancslistához adom
In Your Dreams
angol romantikus vígjáték , 100 perc, 2006

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Albert Ross a legtörekvőbb kisfiú volt a világon, egészen addig, míg egy tizenegy éves kislány össze nem törte a szívét. A csalódást sohasem tudta kiheverni. Felnőtt korában fogorvosként praktizál. Egyébként egy végletekig megkeseredett férfi, aki semmit sem vár az élettől. Nincs semmi, ami érdekelné, sehová sem jár, senkivel sem ismerkedik, és van egy mostohaanyja a pokolból. Egyik nap Albert különös balesetet szenved. Rájön, hogy minden, amiről álmodik, valóra válik. E különös képessége folytán teljesen új élet lehetősége nyílik meg előtte.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
kopiri 2011 jún. 26. - 14:02:17 Előzmény jeffero
Szerintem egész jó kis film, legalább egy olyan történet, amihez hasonlót eddig még nem láttam. Jó kis morbid, angolos humora van :))
jeffero 2011 jan. 20. - 12:32:02
Rájöttem: a Movies24 mostanában a filmek elõtt adott Comedy Tuesday (derûs kedd) ajánlójában lévõ fura beszorult teniszlabdás jelenet, valamint a pizsamás-fehérnemûs táncikálós is az Álmaim élete c. filmbõl származik.

Azt vártam, hogy kedd este fogják adni ezt a filmet, erre most így napközben megy. Persze elképzelhetõ, hogy pár héten belül beteszik valamelyik kedd estére.
Vikke 2008 aug. 02. - 14:54:46
Pontosan! Borzalmas nagy nulla.