Anya csak kettő van

Bakancslistához adom
Due mamme di troppo
olasz vígjáték, 120 perc, 2009

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Két középkorú hölgynek, Gabrinak és Lellének addig semmi baja egymással, amíg mindössze annyi köztük a kapcsolat, hogy Lelle időnkét megmasszírozza a gazdag Gabrit. Ám amint kiderül, hogy Gabri fia beleszeretett Lelle lányába, aki ráadásul gyermekét egyedül nevelő anya, rögtön kitör a botrány. A két nő mindent megtesz, hogy megakadályozza ezt a kapcsolatot és a tervezett esküvőt. A fiatalokat csupán a lány kisfia és a vőlegény bolondos nagymamája támogatja.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2014 jan. 16. - 07:19:29
Haha.

"Mivel a leírásban nincs róla szó, hogy késõbb hû, de jóban lesznek."
Ezzel te többet spoilereztél, mint én valaha is.

De legyen jó napod. Én nem bánom.
Csak a moderátor hozzáállásán csodálkozom...
napraforgó 2014 jan. 16. - 05:19:09
Jó nicket választottál.
És most már boldog is lehetsz, hogy egy 2012-es hozzászólásomat utólag lespoilerezték. Hát ez tényleg nagyon fontos volt és pláne aktuális is most, 2014-ben.
Szerintem semmi olyan nem volt a hozzászólásomban, ami spoilerért kiáltott volna, már a címbõl is következtethetõen... de hát, aki nem ért a szóból....
Se hal, se hús 2014 jan. 15. - 13:55:45 Előzmény napraforgó
Ne haragudj, de amit írtál, tényleg spoiler!

SPOILER
Mivel a leírásban nincs róla szó, hogy késõbb hû de jóban lesznek. Ez egy kriminél kábé olyan, mintha lelepleznéd a gyilkos személyét.
Zizibizi 2012 szept. 30. - 14:58:49 Előzmény napraforgó
Nem ismered azt a szót, hogy SPOILER ????????
napraforgó 2012 aug. 13. - 06:37:10
***SPOILER PÓTOLVA***

Nekem tetszett. Olaszos, temperamentumos vígjáték, ahol a nászasszonyok kezdeti idegenkedése késõbb õszinte barátságba fordul át, akik barátnõként segítik egymást a saját életükben, párkapcsolatukban, és a fiataloknak is segítenek megoldani az egymással szembeni konfliktusaikat. Mindezt szórakoztatóan.