ATV Híradó

Értékelés:

82 szavazatból
Szerinted?

Az ATV Híradó minden nap a legfontosabb, naprakész hírekkel jelentkezik.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Kit Fisto 2022 máj. 11. - 19:20:27
Ja, és kedves ATV, az GDP, nem GPD! Utóbbit írták ki a képernyőre a "hozzáértő" alkalmazottak.
Még jó, hogy nem DPD-t írtak! :)
Kit Fisto 2022 máj. 11. - 19:17:31 Előzmény Sz. Péter

Akkor nem láttam volna ezt sem. https://www.youtube.com/watch?v=Kt5oQW2yfyc
De engem az igazság érdekel, és abban jó az m1. Igen adnak kormánypropagnadát is, hiszen a jobboldali kormány tulajdonában van. Hülyeség lenne nem felhasználni. A kormánynak joga van hozzá, hiszen az ÖVÉ. Ismétlem: A fenntartója az állam, a tulajdonosa a mindenkori kormány! Nem a "köz", mint ahogy a baloldal lelkesen hiszi. Amikor mszp kormány volt, akkor az ő propagandájukat adták. Csak erre már
"nem emlékeznek" a balosok.
De ez nem azt jelenti, hogy hazudoznak, ahogy az atv-ben például. A propaganda nem feltétlenül hazugság, lehet a jó dolgok, eredmények kiemelése, előtérbe hozása is. Attól még vannak rendesen hírek, híradó, és kiváló beszélgetős műsorok szakértőkkel. Az időjárásjelentésük a legjobb. Sőt, baloldaliakat is meghívnak interjúra, már akiket lehet. Vannak, akik semmibe véve a ripotert, csak a saját propagandájukat fújták folyamatosan. Például Jakab Péter. Na az ilyeneket persze, hogy nem hívják meg többet. Kéne egy kis kultúra, és nem tahó parasztként viselkedi és átnézni a riporteren. Nézem az atv-t is minden nap, látni akarom, miket hazudnak, hogyan működik az agymosás. Szerencsére egyre kevésbé. 12 év után a normálisabb balosok kezdik észrevenni, hogy nem egészen úgy vannak a dolgok, ahogy nekik azt az ellenzék kommunikálja. Az atv-be is hívnak jobboldaliakat, akik persze nem kántálják a saját propagandát, ahogy a balos politikusok az m1-en, nem viselkednek tahó módon, igyekeznek normálisan részt venni a műsor folyamatában, de nem hagyják őket érvényesülni, mindig belevágnak a szavukba. Ez van! De nézem, ki nem hagynám, ahogy a telefonos műsor vezetője azt mondja, és akkor most itt az ieje a reklának! Amikor a betelefonáló már nagyon kellemetlen a számára, mert kiderült, a jobboldal felé húz. Egyre több ilyen telefonálójuk van. És akkor amíg reklámoznak, ki fog ott várni, az illető kilép. A műsorvezető meg szólítgatja a reklám után, majd nagy sajnálkozva mondja, sajnos őt elvesztettük. De itt is van már egy másik telefonáló a vonalban.. És akkor egyszer ugyanaz volt, akinél betolta a reklámot! Kiderült, ő ki is lépett, de újra próbálkozott a hívással, és összejött neki! A műsorvezetőt akkor látni, már megérte az időt. Az a fiatalabb pasas volt, aki jogásznak mondja magát, de nagyon furcsán értelmezi, az nekem, mint kívülállónak is lejön.
Kit Fisto 2022 máj. 11. - 18:28:29 Előzmény szabzero
Hát azt, hogy így bánnak a baloldali képviselőkkel. Azt hitte, beveszik a műesést és persze ez ment volna nyugatra is. (remélem, ment is) De ők vissszanézve, valószínűleg nem adták le :)
Sz. Péter 2022 ápr. 08. - 18:18:12 Előzmény Kit Fisto
Neked kellene kevesebb M1-et nézned.
Anna Simoni 2022 ápr. 08. - 16:59:19
Teljesen mindegy,hogy melyik csatornán nézem a híradót, az ATV híradó éppen olyan,mint az M1 vagy a Hír tv híradó.
filoszemitabélus 2022 ápr. 06. - 19:55:40 Előzmény szabzero
Diktatúra van. Rettegés van. El kell menni ebből az országból. Külföööldööön szééégyeellem, hogy magyaar vagyoook. (de azért sajnos nem mennek el, vagy visszakullognak, mint Gerendás)
szabzero 2022 ápr. 06. - 16:34:40 Előzmény filoszemitabélus
Szánalmas volt az egész. Meg nekiszaladni a csuklott ajtónak. Azzal ugyan mit szeretett volna közvetíteni a szavazóinak ? :)
offtopic
Kit Fisto 2022 ápr. 06. - 05:30:26
Zelenszkij megint üzent Orbánnak. Érdekes, hogy ugyanazt mondja, mint a hazai ellenzék, azaz Orbán vagy Európát, vagy Moszkvát választja, ez a kérdés. És hogy Orbán az ellenségének nevezte azáltal, hogy azt mondta, meg kellett küzdeni Zelenszkijjel is. Miét, nem kellett? Zelenszkij megtámadta Orbánt, személyesen, hogy meddig vár még az emberek és fegyverek küldésével, és az EU-tól is azt kérdezte, meddig tűrik, hogy Magyarország nem csinál semmit.
1. Milyen jogon kéri számon, hogy miért nem küldünk embert, és fegyvert?
Nem volt soha olyan egyezség, hogy majd küldeni fogunk. Ukrajna nem a szövetségesünk. Nem NATO tagállam. Mi az vagyunk, és a NATO álláspontjához tartjuk magunkat, ami az, hogy nem avatkozunk be a háborúba. Ha fegyvert és főleg embert küldenénk Ukrajnának, az azt jelentené, hogy ők ott harcolnának Ukarjna oldalán, Oroszország ellen. Orosz katonákra lőnének. Ezt Putyin teljesen jogosan tartaná a háborúba való belépésünknek, és attól kezdve mi is az ellensége, célpotja lennénk. A háború átterjedne Magyarországra. Miért akarja ezt Zelenszkij? Lehet, hogy mégis az ellenségünk? Nyilvánvaló, hogy a baloldal pénzzel támogatja, hogy Orbán ellen szólaljon. Nem biztos, hogy a hazai, lehet EU-s is, vagy az USA baloldal részéról. Lásd bajnainak van kint egy cége, ami a médián keresztül való propagandával foglalkozik.
Ha pedig akár csak átengednénk a külföldi fegyverszállítmányokat, azzal veszélynek tennénk ki az ukrajnai magyarokat. Putyin kijelentette, hogy az ilyen szállítmányokat katonai célpontnak tekinti. Ez világos, azok is. És mi van, ha olyan helyen támadják meg a szerelvényt, ahol magyarok élnek? Magyarok halhatnak meg, magyar állampolgárok, a kormány nem teheti meg, hogy veszélybe sodorja őket. Aki ezt nem érti, az menjen vissza az altalánosba, mijnél lejjebb.

2. Hogy meri azt állítani, hogy nem csinálunk semmit? A 600 000 befodadott menekült az semmi? És nem csak magyarok, ukránok is, nem teszünk különbséget. Ukrajnába is küldtünk segélyszállítmányokat. Csatlakoztunk az únió Oroszország elleni szankcióihoz. Csak egy dologban mondtunk nemet, hogy ne zárjuk el a gázcsapot, mert azzal magunkat büntetnénk, nem az oroszokat. Mi függünk az orosz gáztól. De Németország is ugyanezen az állásponton van, mert ők is függenek tőle. És még pár ország. Csak azok a skandináv országok voltak mellette, amelyek nem függenek az orosz gáztól. Tehát ebben is nem más értett egyet velünk, mint Németország, és minden mást támogatunk. Akkor miért nem tettünk semmit?

Ezek a kijelentései, fenyegetései egyéretelműek, Zelenszkij nem a barátunk. Csak még egy gondolat: A NATO egy védelmi szövetség. Tehát arra való, ha bármelyik tagállamot támadás érné, a többi tagállam kiáll mellette, hadsereget vezényel a megsegítésére. Bármely tagállam megtámadását a NATO úgy tekinti, hogy a NATO-t támadták meg. Ukrajna nem NATO ország, tehát őket nem kell megvédenie a NATO-nak. Ha bárki, pl. mi önhatalmúlag beszállunk a háborúba, a NATO nem fog megvédeni, mert ezt magánakciónak minősítené. Putyin elfoglalhatná Magyarországot, és senki sem segítene. A baloldal ezzel játszik, amikor olyanokat mond, hogy embereket és fegyvereket küldene ukrajnába.

De épen most, közebn hallgatom, valaki azt emlegette, hogy a baloldali képviselőkkel mit tettek az MTVA székházban. Szerinte leteperték a földre és bántalmazták őket a biztonsági őrök. Több M1-et kéne néznie, mert ott bemutatták, mi történt valójában. Az egyik férfi képviselő magától feküdt le hanyatt a földre, mert az őrök el akarták távolítani. A telefonjával végig közvetített, hogy nézzék, mit csinálnak vele, provokálta az őröket, hogy na gyere, üssél meg, ha mersz, becsmérelte őket, és amikor egy őr helyzetet változtatott, ellépett mellete, azt mondta, éppen meg akarták rúgni. Később egy lépcső korlátjáról szedték le az őrök. Így viselkedik egy politikus? Többen, a Bangónével az élen videót készítettek saját magukról, amin látható és hallható, amint megbeszélik: Feküdjünk le hasra a földre, és tegyük tarkóra a kezünket, mert az majd jól fog mutatni a külföldi médiában. És így is tettek. Senki nem kényszerítette erre őket. Az volt a céljuk, hogy úgy állítsák be, nálunk így bánnak az ellenzéki képviselőkkel. De vesztükre felvették, és valaki kiszivárogtatta a felvételt, akiben lehetett annyi becsület, hogy ezzel nem érett egyet.
Kunhalmi be akart jutni egy ajtón, amin éppen előtte mentek be az ott dolgozók. Ezt is felvették. Megrohamozta az ajtót. Látható, hogy az ajtó pont akkor csukódott be, mire ő odaért. Tehát nem egy nyitott ajtóhoz érkezett, amit a dolgozók erősen nekicsaptak volna, hanem amikor a kezét az ajtóra tette, az már csukva volt. Mégis, úgy tett, mintha visszalökték volna az ajtóval. Megérintette az ajtót, majd megperdült, és csinált egy műesést, a földre omlott. Majd így szólt: De nagy erő van az úrban! Aztán bekötözte az egyik térdét, mintha fájna. Később valamiért levehette, és amikor visszavette, összekeverte a lábait, a másik lábára kerül fel a kötés :)
Ez mind videón van, valószínűleg elérhető a Youtubeon. A biztonsági őrök parancsba kapták, hogy senkit se bántsanak. Ilyesmi nem is történt. De ha valaki rendbontó, ki kell vezetni, ez a dolguk. A baloldali képviselők nincsenek tisztában a jogaikkal. Azt hiszik, a képviselőknek mindenhez joguk van. Ahhoz valóban van joguk, hogy bemenjenek a székház épületébe. De ahhoz nincs, hogy az ott dolgozókat a munkájukban akadályozzák, élő adást megszakítsanak, és a saját petíciójukat olvassák fel. Arra hivatkoznak, hogy az köztévé, tehát mindenkié. Ez egy hatalmas tévedés. A köztévé csak egy becenév, valójában hivatalos állami csatorna. Vagyis az államé, Magyarország állami csatornái. Nem a nép irányítja, állítja össze a műsorát..stb. És még ha köztévének is gondolták, ez alapján sem lett volna joguk a saját anyagukat leadni. Ugyanis a köz az egész nép, így a kománnyal szimpatizálók is benne vannak, nem csak az ellenzék. Miből gondolták, hogy a kormánypártiak kiváncsiak lettek volna a hülyeségükre? Itt is megmutatkozik, az ellenzék még köszönő viszonyban sincs a demokráciával. De a lényeg, hogy az állami csatornák nem arra valók, hogy az ellenzék ott oltogassa a kormány ellen a népet. Lehet venni reklámidőt, abban azt mondanak, amit akarnak.

Magyarországon törvény írja elő, hogy külső személy nem akadályozhat egy dolgozó embert a munkájában, mert a dolgozónak joga van a munkához, ahogy azt a szerződésben vállalta.
Csak a munkáltatójának van joga megállítani, iletve a rendőrség és tűzoltóság, ha szükséges.
A képviselő nem hatóság, neki semmi joga hozzá. Tehát az egész cirkuszt olyasmiért csinálták, amihez nem is volt joguk. Na ennyit tudnak.
Kit Fisto 2021 dec. 28. - 18:10:04
Megy az ígérgetés , aztán ha hatalomra kerülnének, nem lenne belőle semmi.
Európai minimálbér? És azt ki adná nekünk? A Márki-Zay meg közben kántálja, hogy nem kell minimálbér.
Ami mindent felsorolnak, hogy mi pénzeket adnának, ide oda, nincs is annyi pénz. :)
Kit Fisto 2021 dec. 11. - 18:52:11
Ez a Mesterházy nem lehet, hogy ő az Anonymus? Nagyon hasonlít rá.
offtopic
Brierley 2021 ápr. 30. - 15:12:03 Előzmény Olasz32
Nocsak! Etikett1 olasz módon ír etikus helyett. Ejnye. :-)
1/10
offtopic
Olasz32 2021 ápr. 30. - 13:22:33 1/10
Hozzászólásod tükrözi az értelmi szintedet. Ha valaki nem a politikai szarkavarást nézi az biztos M1-et vagy Hír tv-t néz. KI kell ábrándítsalak Netflixet és HBO-t nézek. Élő műsorban meg csak tematikus (dokumentum és természetfilm) csatornát. Neked meg további jó fröcsögést elég sz@r életed lehet ha ez a ,,színvonal" tesz csak boldoggá!
8/10
egon_von_compact 2021 ápr. 29. - 21:11:00 8/10 Előzmény Olasz32
Atyaág ember... attól, mert egy csatornán nem a másik "oldalt" ekézik folyamatosan, már szar? Jobb is, ha ilyenek nem nézik, ott a királyi M1, meg az igazmondó Hírtv. Az a neked való.
1/10
Olasz32 2021 jan. 02. - 15:52:59 1/10
Szilveszter utáni híradóba mindenki be tartotta a kijárási korlátozást. Közben egykor petárdáztak a kölykök az utcában. Minden más híradó arról számolt be hányan szegték meg a kijárási korlátozást. Ez csak egy a sok hazugságuk közül. Amit ők friss és igaz híreknek neveznek. A valódi problémákról sose beszélnek. Helyette csak a sz@rt keverik.Gratulálok! Új évi fogadalom véglegesen tiltom ezt a TV-t. Nincs helye egy ilyen szemétnek a csatornák között.
Tordainé Gelencsér Éva 2020 szept. 28. - 23:02:28
Miért ismétlik ezeket a régi híreket? Figyel ott valaki?