Az enyém mindened

Bakancslistához adom
Best Friends
kanadai thriller, 2005

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Beth Ferrer (Megan Gallagher) boldogan él családjával egy csendes kertvárosi környéken. Claudia Hartnell (Claudette Mink) a szemközti házban lakik és tökéletes barátnőnek bizonyul. Senki sem gyanítja, hogy a kedves, segítőkész álca mögött egy kapzsi, számító nő lakozik, aki a jómód és a luxus megszállottja. Amikor férje elveszíti az állását, Claudia elhatározza, hogy nem mond le addigi életszínvonaláról és kiterveli, hogy mindent elvesz legjobb barátnőjétől, Beth-től (Megan Gallagher). Magához édesgeti a kisfiát, a férjét és eltesz láb alól mindenkit, aki tervének útjába áll.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
bluebird 2014 jan. 01. - 06:56:14
Ismét peche volt annak, aki velem együtt, még mindig hinni próbál a digitális, és nyomtatott sajtónak, a honlapok és mûsorújságok filmvetítési tájékoztatóinak, s drága pénzért hagyja magát újból és újból palira venni.....
Nem ez életem legnagyobb vesztesége, de azért bosszantó, hogy ez a film volt meghirdetve 2013. december 31. 22:05-re a COOL csatornán, s adtak helyette valami egészen mást, anélkül, hogy erre bárhol utalás történt volna.
Miért lehet ebbõl rendszert csinálni?
eberti 2010 dec. 31. - 13:55:45 Előzmény Alasseo
mi sem megyünk a szomszédba egy kis bosszúért!
Androidus 2009 okt. 28. - 19:06:22
Jaj, ezek a fájdalmas klisék. Különösen bosszantó az a filmesek által terjesztett nézet, hogy amikor valaki elálmosodik, vagy megszédül, akkor biztosan nem áll le ijedtében az út szélére, hanem megy tovább eszetlenül.
Alasseo 2009 okt. 28. - 16:59:16
Jujjjj...
Vajon hány ilyen idegbeteg, bosszúálló nõs filmet csináltak a kanadaiak? Ez valami mánia lehet náluk, ha minden rendezõjük erre a sztorira kattant rá. :p