Az ördög fia

Bakancslistához adom
Babysitter Wanted
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 93 perc, 2008

Értékelés:

39 szavazatból
Szerinted?

Egy kisvárosi főiskolás lány, Angie (Sarah Thompson) Jim és Violet Stanton farmján éjszakai gyermekmegőrzést vállal. Az éjszaka folyamán több különös telefonhívást kap az egyre rémültebb bébiszitter, majd kintről is furcsa zajokat hall. Ismerősétől, az autószerelő Ricktől és a helyi serifftől kér segítséget. Mindannyian életveszélybe kerülnek, mert kiderül, hogy Stantonék gyermeke, Sam, maga az ördög fia.

Stáblista:

Szereplők

Rebecca Miller
Angie Albright
Linda Albright
Rebecca anyja
Nicoletta atya

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
h3stegh 2021 máj. 23. - 21:57:24 8/10
.
1/10
Nettus1980 2020 jún. 26. - 22:59:24 1/10
Mintha csak a halálos kitérőböl vették volna a szabdalós részt! Unalmas volt majd elaludtam rajta!
MolnarErik 2016 jún. 19. - 21:00:21
A Drakula bosszúja címû szemét után (amibõl kb 5 percet tudtam részletekben megtekinteni), néztem ezt a filmet. Hát ahhoz képest ez egy filmmûvészeti remekmû, de egyébként sajnos egy lapos, sablonos nulla, totál érdektelen "izgalmakkal" és logikátlanságokkal.
SPOILER
Hamár olyan fontos volt a kivéreztetés, miért tocsogott minden hús abban a vérnek még véletlenül sem látszó trutyiban.
Ha a végén a csaj feldolgozta, és elfogyasztotta volna a kölyköt, az legalább frappáns befejezés lett volna.
HurryKan 2012 dec. 27. - 21:28:02
Ha csak igen és nem válasszal lehetne értékelni a filmet, én az igent mondanám.
Jagdglück 2012 szept. 03. - 10:55:35
"Éhes vagyok! Éhes vagyok!" :D
hlana 2012 szept. 02. - 22:32:54 Előzmény Alasseo
Régóta nem nézek már horrort, mert utána mindig megbánom, ha túl rémisztõ volt, de a kisfiút szarvakkal a fején, rekedt hangon vinnyogva rohangálva megnéztem volna, hogy én is jót nevessek:)
3/10
Alasseo 2012 máj. 08. - 16:12:00 3/10
Nem csoda, hogy noname szereplõk vannak benne, ugyanis ez a film, több tucat társával egyetemben, a filmipar legnagyobb hulladékai közé tartozik. Ma már minden idióta, aki kettõig tud elakadás nélkül számolni, rendezõnek képzeli magát a nagy Ámérikkában, és természetesen "horrort" készít. Szóval teljesen zs kategória, aki nem bírja a hót röhejes "horrorokat", az ne pazarolja rá az idejét.
Igazából még nevetni sem lehet rajta, olyan béna és unalmas. Nyilván a készítõk most is azt hitték, hogy néhány gusztustalan jelenettõl lesz ezt a film "oltári menõ".

SPOILER
Igaz, amikor a kissrác rohangál szarvakkal a fején, és rekedt hangon vinyít, na az elég gáz.
1/10
bandi7562 2012 márc. 07. - 20:20:06 1/10
Ugyan már 2008-as film...Pff Nekem ugy tünt mint mikor 1988-ban felvettek volna egy filmet!Teljes idöpocsékolás,a darabolos rész meg röhejes volt mint ahogy az egész film is az!Se a történet,se a kivitelezés nem tetszett!És semmit nem lehetett belöle megtudni!Nálam 3/10
olahmiki1959 2012 márc. 01. - 19:10:29
Végül is megnéztem a filmet, és elég sok kérdõjel maradt bennem. Sok más mellett, arra az alapvetõ kérdésre sem kapunk választ, hogy honnan jött ez a család. Egyáltalán, kik õk, és a gyerek hogyan lett az ördög fia? Ezek szerint nem a nõ férjétõl van? Aztán az is elhangzik: "Ezt a papot egyszer már megöltük Romániában."
És kész. Ez a vonal többé nem bukkan fel a filmben.
Hogy jön ide Románia? A rendezõ olvasta a Drakulát, és úgy gondolta, hogy egy erre való utalás már elég izgalmassá teszi a történetet az amerikai nézõk számára? Elég gyenge megoldás, és elvarratlan szál.
A pap arca miért olyan, mintha puzzle darabokból lenne összerakva? És miért nem szól bele a telefonba? Miért tör be a házba?
A fõszereplõ csaj miért ijed meg mindentõl? Miféle régi emlékek gyötrik? Erre sem kapunk választ.
És a sablonos, unalomig ismert megoldások! Az autó a döntõ pillanatban naná, hogy lefullad, a földön fekvõ halott hirtelen magához tér, és elkapja a mellette elmenõ lány bokáját, a rendõr természetesen buta mint az éjszaka, semmit nem ért a történtekbõl, a gyerek könnyedén, erõfeszítés nélkül végez vele.
A jelenetek nagy részét elkapkodja az operatõr, nem igazán kivehetõ, hogy mi történik, akkor meg nem nagyon értem a 18-as karikát. Ennél sokkal brutálisabb jeleneteket 15-ös karikával vetítenek a Film+-on.
Az alaptörténet ebben a mûfajban végül is nem lett volna rossz, de így, ezzel a sok logikai hibával, elvarratlan szállal sajnos csak a "B" kategóriás filmek meglehetõsen hosszú sorát gyarapítja.
arcansas 2012 márc. 01. - 17:02:13 Előzmény nikato
SPOILER
Sajnos miután kiderült, hogy nem a vágottarcú kopasz betörõ a gonosz,onnantól nekem uncsi volt.De amíg bejött a házba,addig izgi volt. :D
3/10
nikato 2012 márc. 01. - 11:30:36 3/10
Én rögtön tudom, ha valam gagyi, eleve, a 2000 után készült filmek mind azok. A filmrõl:
Egy nagy baromság volt! SPOILER: Eleve a csajnak nem tûnt fel, hogy egy eldugott helyre megy bébi csõszködni, hogy a gyerek csak nyers vörös húst eszik (még meg is kérdezte, h kér-e rá Ketchupot:D). Elejétõl tudtam, hogy a "betörõ" a kölköt akarja, nyilván a kis gonoszt akarja elpusztítani. Az ember nyúzás gusztustalan volt. SPOILER VÉGE Kannibál Lecter sztorit 1x néztem meg, de a mai napig "kísért." Ez utána a film után pedig kibelezett emberrõl álmodtam. Horror kezdeménynek nem lenne rossz, alap ötlet van, dee, valahogy a kivitelezés nem stimmelt. Egyszer nézhetõ. Van benne azért parás rész.
arcansas 2012 febr. 29. - 21:12:05
Én azért fogom megnézni,mert egész jó a trailere,ráadásul 2008as és ijesztegetõs kategória.De ez a cím, hogy az ördög fia? :D hát lol.
Naturlandscape 2012 febr. 29. - 21:04:40
Húha. Én is megnézem, de tartok tõle. A cím egy kicsit sablonos. Mi baj lehet? Legfeljebb nagyot alszom rajta.
olahmiki1959 2012 febr. 28. - 21:52:52
Azért kattintottam ide, mert reméltem hogy néhányan már láttátok esetleg a filmet, és kíváncsi voltam a véleményetekre. Kár, hogy elsõ vagyok, ebbõl a pozícióból nem könnyû akármit is mondani egy ismeretlen filmrõl.
Elõször is, nekem a színészek közül senkinek a neve nem ismerõs. Ami még nem jelenti azt, hogy a film rossz, de félõ, hogy az ismert színészek közül azért nem vállalta el senki a filmben való szereplést, mert nem akarta lejáratni magát, vagy a pénz volt annyira kevés, hogy annyiért csak névtelen, második-vonalbeli színészeket lehetett megkapni.
De lehet, hogy tévedek.
A film ismertetõjét elolvasva, két eset lehetséges: ez vagy egy nagyon izgalmas, feszültségekkel teli, igazi sejtelmes horror-thriller, vagy a legnagyobb baromság, amit életemben láttam. Miután nem szeretek látatlanban véleményt mondani, mindenképpen megnézem, és csak remélni tudom, hogy kellemesen fogok csalódni a filmben.