Baklövészet

Bakancslistához adom
Who Is Cletis Tout?
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 92 perc, 2001

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Critical Jim (Tim Allen) nem éppen a legpolgáribb foglalkozások egyikét űzi: bérgyilkos. Legfőbb hobbija a mozi, ahonnan életbölcsességeit és döntéseit is leginkább meríti. Imádja a jó történeteket. Legújabb áldozatának, a börtönből frissen szabadult Trevor Allen Finch-nek (Christian Slater) másfél órája van egy jó sztori elmesélésére. Finch tehát elmeséli hihetetlen saját meséjét: egy ékszerrablásról, egy szökésről és egy lányról. Csak egyet nem tud elhitetni az elragadtatott Jimmel, hogy tényleg nem ő az a bizonyos Cletis Tout, akinek a fejére most minden bérgyilkos utazik.

Stáblista:

Szereplők

Trevor Allen Finch
Critical Jim
Tess Donnelly
Micah Donnelly
Dr. Savian
Tripp nyomozó
Delaney nyomozó
Horst nyomozó

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
km90 2012 jún. 09. - 15:09:39 10/10
Én meg pont úgy vagyok vele, hogy a maga stílusában fantasztikus jó film volt, egyáltalán nem volt egyhangú, mindenképp érdemes megnézni. Nekem 10/10
tgj7210 2008 okt. 23. - 17:59:52
Egy romantikus lelkû forgatókönyvíró tollából született film. Történetesen õ a rendezõ is, aki ismert színészeket nyert meg a szerepre, pl. az Oscar-díjas Richard Dryfusst. A történet középszerû, nincs benne túl sok látványos jelenet, igazán nem nevezhetõ brilliánsnak a cselekményvezetés sem, bár romantikában nincs hiány. A humor is jellemzi a filmet, de egy idõ után unalmassá válik, egysíkú. A film a jó vonásai ellenére nem nevezhetõ az évszázad filmjének - sõt nem is az évtizedének sem -, de aki egy kellemes, könnyed kikapcsolódásra vár, annak jó szívvel ajánlom.
Vikke 2008 febr. 26. - 18:43:52
Nekem bejött, Tim Allen elsõsorban nem rémisztõ bérgyilkos akrt lenni csakj egy jó storyra éhes filmb*zi. Szerintem hitelesen visszadta. A film elég jól összeszedett egynek mindenképp elmegy.
7/10
zso-fi 2007 febr. 18. - 10:23:42
gyenge Tarantino koppintás... sajnos Tim Allen a télapú után már nem tud hiteles kemény bérgyilkost alakítani a szememben.. folyamatos film idézetek...szerencsétlen nehéz fiúk...gyenge szerelmi szál egy butuska szõkével aki sajnos nem is elég szép...

de amugy szórakoztató szombat délutánra, a tékából...