Barbie és a Sellőkaland

Bakancslistához adom
Barbie in A Mermaid Tale
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai rajzfilm, 70 perc, 2010

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Barbie ezúttal Merliah-t alakítja, aki szörfbajnok a napsütötte Malibuban. Az egyik pillanatban még egy átlagos tinédzser, a másikban pedig már egy döbbenetes családi titokra derül fény: ő valójában sellő!
Merliah barátjával, Zuma-val, a delfinnel varázslatos tengeralatti kalandra indul, hogy megmentsék édesanyját, Óceánia királynőjét. Merliah újdonsült sellőbarátai segítségével végül az egész óceáni birodalmat megmenti. Kalandja közben pedig ráébred, hogy ha van valami, ami által másoktól különbözünk, az egyúttal akár hatalmas előnyt is jelenthet számunkra.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
ceia 2013 ápr. 01. - 09:25:34
Néha megnézek egy-egy Barbie animációs filmet, nekem tetszenek. A tündéri garafika, és a bugyuta de kedves történet inkább tetszik, mint pl. a Rém Rom, vagy a Verdák.. (és még sorolhatnám) De ami abban a részben van, már túlzás - a legrosszabb (és persze leggiccsesebb) Barbie film. Az elefánt, páva, mosómedve, és fehér majom nem volt túl jó ötlet a készítõktõl.. A két delfin hátán álló, és az indán hintázó! elefánt, egyszerûen borzalmas (és a súlyával mi lesz?) jól szemléltetik, hogy mi vár a gyanútlan nézõre. És még énekelnek is benne többször, mint egy musicalben..
Remélem, a mai rész hozza a megszokott minõséget, a szokásos Barbies, sellõs, tündéres kelléktárral.

A képen 'A sziget hercegnõje' címû rész látható!
nedherla 2010 máj. 23. - 12:57:15
Találtam képet róla.
nedherla 2010 máj. 23. - 12:43:40
Ez a Sziget hercegnõjébõl van, nem?