Boszorkányátok

Bakancslistához adom
Dante's Cove
amerikai horror, 2005

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Ambrosius Vallin, a homoszexuális fiatalember összetűzésbe keveredik a boszorkányok gyülekezetével a tizenkilencedik században. Megkéri a boszorkány Grace kezét, azt remélve, ha feleségül veszi, akkor kifürkészheti, miben rejlik az erejük. Az így szerzett tudás birtokában pedig sikerrel veheti föl a harcot ellenük. Ám az esküvő éjszakáján Grace tetten éri Vallint, amikor az a komornyikkal enyeleg. A boszorkány megöli a komornyikot, Ambrosiust pedig egy öregember testébe zárja, és bebörtönzi az otthona alatti pincébe. Sohasem szabadulhat, és nem halhat meg, csak akkor, ha elnyeri egy fiatalember szerelmét.

A boszorkány Grace otthona helyén napjainkban egy apartman-komplexum áll. Ide költözik Toby, a húszas évei elején járó fiatalember, aki a boldogtalan élete, a gyalázkodó mostohaapja elől menekül. Vele van a legújabb barátja, Kevin, akivel az egyetemen ismerkedett meg. Ifjonti hevülettel vetik magukat a szerelmi kalandok, a titkok és a változó kapcsolatok világába, nem is sejtve, milyen veszély fenyegeti őket. Amikor Ambrosius és Grace között kiújul a halálos küzdelem, Tobyt és Kevint is eszközül használják fel ebben.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Kiss István Zoltán 2022 szept. 25. - 09:12:04
Annyira szar hogy az már jó. Amatőr szereplők amatőr dialógus gagyi tortenetvezetés amatőr rendezés mint egy vizsgafilm. :)) nezhetetlen de legalább a zöld íjászt látni benne:)))
zs9302 2009 nov. 25. - 20:04:30
XD a sztori