Boszorkánykonyha

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az étkezéseink központi szerepet játszanak az életünkben. Így van ezzel a két trendi és tájékozott barátnő is, akik előtt nincs tabutéma, mindent kifecsegnek a konyhában. A műsorvezetők karakterükben eltérnek egymástól, ezért aztán nem is értenek mindenben egyet... A Boszorkánykonyhában pedig olyan ismert és fiatal szakácsokkal is találkozhatunk, akik hozzászólásaikkal megfűszerezik a műsort!

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
-Zsolt- 2013 jan. 18. - 22:40:38
Senkinek nem tûnt fel, hogy a mûsor logója rejtélyesen hasonlít a Martha Stewart show logójára?
crazyforyou 2010 jún. 03. - 23:48:43 Előzmény Koltay Lívia
Bocs hogy csak most reagálok,de nem jártam itt a port-on mostanában.

Kérdésedre válaszolva: én régen szinte minden reggel ezt a mûsort néztem készülõdés közben,de egy idõ után annyira besokalltam,pont attól,amit az elõzõekben megtárgyaltunk,hogy mostmár nagyon ritkán kapcsolok oda,és akkor sem bírom pár percnél tovább.

Így aztán Mónikát még nem láttam mûsortvezetni,de gondolom hogy nem veszítettem sokat vele.:)))
A többi mûsorvezetõvel is így vagyok,hogy idegesítõek számomra.

Talán Peller Mariann volt az,akit kedveltem,de úgy tudom õt kipenderítették a mûsorból.

Visszatérve Mónikára,nincs bajom vele,mindenesetre Lilunál biztos hogy elviselhetõbb. :))))
Koltay Lívia 2010 máj. 31. - 19:56:54 Előzmény crazyforyou
Szia!
Az "idõ rövidsége"-téged idéztelek,nem engedi, hogy egy témával többet foglalkozzanak. Ez olyan, mint egy gasztro-életmód vágta. Mindenbõl csipegetünk, de sok értelme nincs az egésznek.Olyan, mint a világunk jelenleg. A nagy átlagnak ez megfelel, a média által lettünk igénytelenek,(már aki) és a média ezt az igénytelenséget szinten tartja.Végre levették a Mónika és a Joshi barát mûsort. Állítólag a "Gyõzike" mûsora is megbukott. Vajon milyen hasonló igénytelen mûsorokat találnak ki megint?
Mi a véleményed a "Mónika" reggeli mûsorvezetésérõl? Amikor a reggelinket készítem, bele nézek és csodálkozom! A magánéletben biztos egy kedves nõ, de a showja után ez shótlhan.

Szia, KL.
crazyforyou 2010 máj. 19. - 18:35:58
Sokmindenben egyetértek veled,én csak azt hiányolom,hogy pl. a bevezetõben bedobnak egy témát,ami számomra érdekesnek tûnik,vagy olyan kérdést boncolgat,ami engem épp foglalkoztat.Megnézem a mûsort (jó,nem ülök elötte,hanem közben teszek-veszek) és a legtöbb esetben nem kapok semmilyen választ a kérdésemre,magyarul pont a lényeg marad le.Ez nem tudom hogy a mûsorvezetõk gyakorlatlansága miatt van,avagy az 1-1 témára szánt idõ rövídsége miatt.
Koltay Lívia 2010 máj. 19. - 14:59:34 Előzmény crazyforyou
Én nem lennék ennyire szigorú a Boszorkánykonyha mûsorvezetõivel.
Semmivel nem jobbak vagy rosszabbak az RTL "Csak csajok" mûsoránál.
Egyy kicsit kapkodós, egy kicsit keresik a stílusukat.
Bár van egy mûsorterv, ami diktálja a tempót.
Az nem a mûsorvezetõ hibája, hogy egy kereskedelmi Tv-nek a reklám meghatározza a mûsor beszélgetési idejét. Bár én sem szeretem a két perces riportokat, de lásd a többi csatornát,Pl. Tóth Gabi ma kedvesétõl virágot kapott. Kit érdekel? Ezek hírek?
Ilyen jellegû mûsoroktól nem lehet sokat várni. Egy késõ délutáni könnyed idõtöltés, háttér mûsor, míg esetleg fõzöl, készíted a vacsorát.Néha elhangzik egy-egy érdekesség, de ez a mûsor ennyit tud.
A mai világban egy Jakupcsek Gabriellát, egy Szily Nórát nem becsülnek meg, mert a tömeges fiatalságot az ilyen jellegû mûsorok érdeklik. Lása Monika show. Ez azért magasan felette áll.
Gombos Edina jó mûsorvezetõ, de azt hiszem ilyen jellegû mûsort elõször vezett. Kicsit kapkod, jó pofa akar lenni.
Õ egy kedves, kellemes hangú nõ, aki profi, de nem minden területen.
A másik hölgy egy elegáns, fiatal, mutatós nõ, aki hozza amit ma elvárnak egy ilyen mûsorban, értem ezalatt a külsõségeket.
Mindog van egy ügyeletes "butácska" akinek érdeklõdni, kérdezni kell. Õ bizonyára okosabb, mint ami a képernyõn lejön. De gyakorlatlan. Ha igényes mûsort akarsz nézni, nézd az M1 mûsorait. Pl. Tea délután, Nappali.
Ezek a talk show, életmód mûsorok ennyit tudnak.
A szakácsok kiválasztásához gratulálok. Színesitik köztes véleményükkel a mûsort.
Szerintem alakul majd a minõsége és az arculata.
Várom kiváncsian.
crazyforyou 2010 ápr. 20. - 22:21:14
Egyetértek,idegesítõ ez a két nõ,és bár néha van 1-2 jó téma,de nagyon felületes,és a barna hajú mûsorvezetõ végtelenül ostoba,Gombos Edinát már meg sem említem,mert egy nagy nulla a teljesítménye.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu