Film

Csocsó-sztori

/Metegol/
spanyol-argentin családi animációs film, 106 perc, 2013 6 éven aluliak számára nem ajánlott
    • mb
    • mb
    • mb
    • f
    • f

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Amadeo egy kicsi faluban él, amit senki sem ismert. Napjait, gyerekkora óta a helyi társadalmi élet központjában, egy kis vendéglőben töltötte, ahol féltve dédelgetett csocsó-asztalán való játék, és titkos szerelme, Lara utáni vágyakozás tette ki a mindennapjait. Megszokott kis élete hirtelen darabokra hullott, amikor a falubéli Ász, mint a világ legjobb labdarúgója visszatér, hogy egy gyermekkori csocsóvereségéért elégtételt vegyen, nem csak Amadeón, hanem az egész falucskán. Ász bosszúja kegyetlen. A falucska lerombolását a vendéglővel kezdi, azon belül is a csocsó asztallal. Amadeo összeomlott világát siratja, amikor hirtelen valami varázslatos történik: csocsóasztalának egyetlen általa megmentett játékosa, CséKá életre kel. A csapat gólvágója bátorságot önt Amadeóba és együtt indulnak útra, hogy megtalálják a csapat többi játékosát Betót, Öcsit, Lisandrót és a többieket. A veszélyes, varázslatos és persze szórakoztató kalandok során, újra összeáll a legendás csapat, hogy megmentsék falujukat, visszahódítsák Larát, és igazi, ütőképes focicsapattá válva egy "igazi" labdarúgó mérkőzésen is legyőzzék Ászt és csapatát.

Bemutató dátuma: 2015. március 5. (Forgalmazó: MTVA)

Stáblista:

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

szavazat: 5/10 2016 márc. 19. - 19:56:16
2016 márc. 19. - 19:56:16
Spoiler!!!!!!!
A Csõre Gábor hangján megszólaló csocsóbábúnak volt kb 2 jó beszólása,amin nevettem,meg az emlegetett Coelho-stílusú játékosnak is volt 1 dumája,ami jópofa volt,de a humor része ennyi,ami említésre méltó.Amadeo kinézetre az a tipikus lófejû argentin,de a karakterének kb. 60%a vartyogásról szól,meg,hogy el teng-leng a világ valagán.Az a tipikus antihõs,akiben nincs semmi,ami miatt fel lehetne nézni rá.Az ilyen embereket a való életben sem bírom és itt se hoztak ki belõle túl sok mindent.Egyedül a végefele van 1-2 értékelhetõ dolog benne,de ez is csak bõ 1 óra játékidõ után jön elõ.Még a felkapaszkodott suttyó lakásában is megmosolygok pár dolgon,de ennyi.Nekem olyan Góóól!,Full Metal Alchemist,Tsubasa kapitány és Toy Story keverékének tûnik,szóval sok eredetiséget nem látunk.Amúgy iszonyatosan felejthetõ.
2015 nov. 29. - 13:09:31
2015 nov. 29. - 13:09:31
Animációs film egy focibolond vidéki bugrisról, aki miután egy menedzser felkarolja, szülõvárosában hatalmas stadiont épít, meg szórakoztató parkot, hiába tiltakoznak a helybeliek. Szerepelnek életre kelt csocsófigurák meg igazi focisták is, többségük frizurabolond és gyûlöli az ellenfelet, a legjobb fej a Gullit képû Coelho stílusban beszélõ fazon. Természetesen van benne esélytelen lúzerek versus nagyarcú profik mérkõzés is Gundi hangalámondásával, kis szerelem, és filmes utalások( 2001. ûrodüsszeia, A hetedik pecsét(!!!), Apokalipszis most, ilyesmi). Jó képi megoldások, de feledhetõ film.