Dark Blue

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-német akcióthriller, 118 perc, 2002

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Los Angeles, 1991. április. A rendőrség elitegységét, a SIS-t, egy négyes gyilkosság felderítésével bízzák meg. A veterán nyomozó, Eldon Perry (Kurt Russell) - aki könyörtelen módszereiről és lobbanékony természetéről közismert - vezeti be az újonc Bobby Keough-t (Scott Speedman) a szakma rejtelmeibe és a rendőrségi munka sötét bugyraiba. Csak egyvalaki mer szembeszállni Perryvel és az elitegységgel, Holland rendőrfőnök (Ving Rhames), aki véget akar vetni a "rögtönítélő" egység túlkapásainak.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Szereplők

Eldon Perry Jr.
Arthur Holland
Jack Van Meter
Bobby Keough
Beth Williamson
James Barcomb
Henry Kim

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Újvállalkozó 2015 márc. 17. - 20:07:29 5/10 Előzmény Rahar
5/10

Szerintem jó kis korrupt zsarus film, érdemes megnézni. Az újranézhetõsége nem magas, ezért adtam rá csak 5 pontot, de azért tetszett.
7/10
Rahar 2009 dec. 16. - 23:29:26 7/10
Nekem tetszik ez a film, egyszer jó volt megtekinteni, de többször nem akarom. Kiváló színészi munka, jó képi megjelenítés és közepes szintû történet jellemzi. Ezért 10 pontból 7 pontra értékeltem. Aki szereti a nyomozós, korrupt zsarus filmeket azok mindenképpen nézzék meg, egyszer érdemes.
10/10
georgia57 2008 aug. 20. - 23:56:05 10/10 Előzmény sipka
ugy látszik kékben játszik a világ:)de nekem tetszett kivéve az hogy megjavul az nyálas egy kicsit,de a többi nagyon is életszagu-és hát a fõszereplõ nem véletlenül hires...az alakitása tökéletes
sipka 2007 okt. 07. - 16:17:27
Javitanék: a végén lévõ "Blu Ice"-ról lehagytam az "e" magánhangzót. Tehát most helyesen: "Blue Ice". Na, én most futtok, mert a bérgyilkosok már kezdik elárasztani a lakásomat... :)
sipka 2007 okt. 07. - 16:08:51
Húúú, jó régen láttam ezt a filmet!! De úgy emlékszem nekem tetszett.... Arra bizonyosan emlékszem, hogy Kurt Russel a film elején olyan karaktert hoz, mint Denzel Wasington a "Kiképzés" címû alkotásban... Szóval egy mocskos zsarut alakít. De a végére megjön az esze, és megjavul (persze ezzel rengeteg bajt zúdit magára, és másokra is). Csak ennyire emlékszem.... Semmi másra.... Azt sem tudom én ki vagyok.... Mióta kihalászott a Dunából egy halászbárka (mivel öntudatlan voltam), azóta mindenki engem üldözz... A rendõrség, az FBI, a CIA, a titkos rendõrség, illetve még Michael Jackson is.. (Nem is értem!!! Pedig már nem vagyok kiskorú!!! :) Szóval most itt ülök, az állítólagos lakásomban, és megpróbálom a személyiségemre utaló nyomokat megtalálni... Áhhh találtam is egy nevet az egyik hütõben lévõ édességre ragasztot papír fecnin: "Ha valaki hozzáér a Drágasszágomhoz, akkor azt kinyírom!!! Aláírás: Jason "sipka" Bourne..." Tehát így hívnak: Jason Bourne.... Fura.. :DDD

(De most a viccet félre téve: A Viasta3-on most egyfajta "Blue" hétvége van?! Mivel tegnap adták, (majdnem hasonló idõpontban) a "Blu Ice"-t. Ma pedig a "Dark Blue"-t. Szerintem ez elég érdekes..... :)
kevinspéci 2007 okt. 07. - 14:44:49
Múltkor hozzákezdtem, de durva unalmas volt.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu