Don kocsmája

Bakancslistához adom
Don's Plum
amerikai-dán-svéd filmdráma, 89 perc, 2001

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Szombat esténként négy srác: Ian (Tobey Maguire), Derek (Leonardo DiCaprio), Brad (Scott Bloom) és Jeremy (Kevin Connolly) Don kocsmájában gyűlnek össze. Ezen az estén is így történik, s persze legfőbb feladat a csajok megdumálása. Jeremy az utcáról szedett fel egy lányt, Brad pedig már korábban megismerkedett egy csajjal, aki megígérte, hogy később csatlakozik a fiúcsapathoz. Iannak azonban nincs szerencséje - az egyik csaj a másik után hajtja el, de Juliet (Meadow Sisto) végül mégis igent mond. A legpechesebb Derek, akinek úgy tűnik, nem jön össze a ma esti csajozás. A négy fiú és a három lány végül egy igazán izgalmas, szép estét tölt együtt a kedvenc kocsmájukban. Esznek, isznak és beszélgetnek... szóval jól érzik magukat.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
Gringabringa 2011 jan. 23. - 09:34:32
Azt bírom amikor évekkel ezelõtt a Cool vagy Zplusz egyik IQ-bajnok délutáni mûsorában (kb 4-kor) az volt a téma, hogy milyen ízû a sperma (!).Olyan is volt amikor 4 szilikonlufis "hölgy" ült egymás mellett 4 széken és mustrálták õket, melyiknek szebb a melle. Ez is délután, mikor az iskolások hazamennek. És ezek után jött a ValóVilág és társai amiben este 8-kor élõben zuhanyoztak, 11-kor a paplan alatt dugtak meg nyögtek a hírnévre vágyó idióták. És akkor olyan filmeket korhatárossá tesznek amiben elhangzik a "sz*r".
Mufli 2009 szept. 02. - 11:26:48
Senki ízlését nem szeretném megbántani, de ez a film unalmas, értelmetlen és idegesítõ! Egyetértek az elõttem szólókkal abban hogy sok helyen feleslegesen obszcén, és az "ál-mûvészmázzal" is. Számomra ez nem szólt semmirõl, nem volt semmi mondanivalója, de lehet h bennem van a hiba. Bevallom én elsõsorban Leo miatt csaptam le rá, mert nagyon jó színésznek tartom, de nem is tudom láttam-e már ilyen sz@r filmben...úgyhogy nekem ez minden szempontból csalódás volt. 600Ft-ért kölcsönöztem, de nem ért meg ennyit, inkább vettem volna 3 sört....
todbalto97 2009 júl. 04. - 08:17:32
Meg tudja valaki mondani, van-e korhatár, ha van mennyi?
Jim Raynor 2007 szept. 02. - 17:33:40
Szerintem k@rva jó film. Az emberi természetet hihetetlenül széles spektrumát magával ragadó egyszerûséggel mutatja be - a maga hétköznapiságában. Nagyon õszinte, intelligens és pszichológiai szempontból sokrétû alkotás. Le a kalappal a készítõk és a kíváló színészi játék elõtt.
Mürc 2006 ápr. 19. - 12:58:19
Igazat szólsz :). Sajnos a színmellõzés adott neki egy "ál-mûvészmázt", ami miatt balga módon végig reménykedtem, hátha beteljesíti az elvárásaimat. Nem jött be.
x-tro 2006 ápr. 19. - 10:50:14
Az nem feltétlenül pozitívum, ha a egy mai film fekete-fehér. A színes technika korában nagyon-nagyon komoly szakmai és mûvészi indokokkal kell rendelkeznie annak a rendezõnek, aki fekete-fehérrel próbálkozik. Ezek hiányában a blöff és giccs alapos gyanúja áll fenn... (Ezt a filmet még nem láttam.)
Mürc 2006 ápr. 18. - 18:20:54
Láttam a filmet. Lapos, néhol feleslegesen obszcén, egyedüli pozitívum, h. fekete-fehérben próbálkoztak.