DTK: Elviszlek magammal

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar szórakoztató műsor, 30 perc, 2022

Értékelés:

48 szavazatból
Szerinted?

Az ország egyik legnépszerűbb beszélgetős portréműsorában D. Tóth Kriszta közismert emberekkel beszélget, miközben autóval elviszi őket úticéljukig, hogy láthassuk a vendéget munka, felkészülés, vagy épp a hétköznapi teendői közben is. D. Tóth Kriszta vendégei közt sportolók, televíziós műsorvezetők, színészek, és sokszor kevésbé ismert, de a hírekben szereplő "civilek" vannak, akik munkájuk mellett magánéletükről is beszélnek, őszintén, tabuk nélkül. A "DTK: Elviszlek magammal" műsor 2015-ben indult, és azóta túl van 13 millió nézőn és 100 vendégen. A sorozat a WMN magazin Youtube csatornáján fut, de májustól rendszeresen látható a Spektrum Home-on is.

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
kovaka05 2022 máj. 29. - 09:00:56 1/10
Belenéztem.
Nyögve nyelős, akadozó beszélgetés a semmiről valakivel, akiről azt sem tudni, hogy kit tisztelhetünk benne.
1/10
amaro mela 2022 ápr. 29. - 19:07:52 1/10 Előzmény Trivia Showtime
Kár, hogy nem lehet 0 pontot adni. Nagyjából ez lenne a realitás.
1/10
amaro mela 2022 ápr. 29. - 19:05:10 1/10 Előzmény dolastudio7
És mégis a képernyőn ez a rettenet nő.
1/10
amaro mela 2022 ápr. 29. - 19:04:12 1/10 Előzmény ponca
Valaki nagyon tolja. Ritka irritáló nő.
1/10
Szentjánosbogár 2021 okt. 17. - 20:22:30 1/10
Csak azt szeretném tudni, hogy miért kell kézilabda mérkőzéseket közvetíteni a spektrum home-on, amikor az egyáltalán nem passzol a csatorna profiljába?
8/10
Tiberio 2020 dec. 06. - 13:17:48 8/10
Nagyon aranyos nő a Kriszta; a kevés megmaradt európaiak egyike, akivel az ember szívesen beszélgetne. Örülök, hogy volt ereje és lehetősége összerakni ezt a saját formátumot.
ponca 2020 máj. 01. - 06:33:10
Nulla tehetségű, beszélgetni nem tudó nő és a sokszor a soha nem tudom meg ki űl mellette beszélgető alanyok. És ez egy több éve gyártásban lévő valami?
Szégyen, hogy ez a nő még képernyőn van ezzel a fossal.
dolastudio7 2020 ápr. 04. - 08:52:43
Ez a műsor egy igazi nagy nulla! Ennél olcsóbban gagyit nem lehet már csinálni.
8/10
gladiolus 2019 ápr. 08. - 22:22:26 8/10
Én ezt a 3.9-et méltánytalannak tartom, mert ez a műsor sokkal jobb ennél.

Az nem a műsor hibája, ha a néző nem tudja, ki a riportalany, ugyanis az alanyok neve több alkalommal is elhangzik, és elég tájékozatlannak kell lenni ahhoz, hogy valaki senkit ne ismerjen fel.

Azt sem érzékelem, hogy D. Tóth Kriszta nem tud beszélgetni. Akik ilyet írnak, nem tudom, valami más csatornát néznek? Empatikus, udvarias, érdeklődő, semmi gond vele.

Akiket láttam: Dolák Saly Róbert-a szokásos szimpatikus és életvidám, energikus emberi attitűd, teljesen rendben van a pali. Másik nagyon szimpatikus Kepes András, aki még a régi vágású úriembert testesíti meg, amiből igencsak hiánycikk van manapság a médiában, meg azt hiszem, ez a fajta emberséges, kultúrált, mesterkéltség mentes habitus már nem is hozható vissza. Ez akkor volt, már nincs. Itt nincs. Kár, mert hiányzik. Hiányzik az a fajta életszemlélet is. Legkedvesebb beszólása az volt, hogy őt mindig zavarta, hogy az interjúk alatt őt mások is látják (kedves ember), mire Kriszta azonnal helyretette a rönomét egy jó poénnal, miszerint "testhez álló szakmát választottál". Hát százszor inkább Kepes mosolyogjon bárhol, képernyőn vagy könyvön, mint bármely mai beképzelt, beszélni, gesztikulálni képtelen celeb műsorvezető. A kis 68 éves fejét szívesebben látnám bármelyik ma műsorvezetőnek titulált majomnál.
Hihetetlenül tüneményes volt Halász Judit is, szintén régi vágású, finom, halk modorú, kedves kis hölgy, minden amit mondott, vagy tett a beszélgetés alatt, az a fajta kedvesség, alázat és tapintat, humorérzék, ami mára szintén kiveszett az emberekből, tünemény volt. Ezek az emberek kincsek.
Kellemes meglepetés volt Lajkó Félix-akiről korábban, és ezért maximálisan elnézést kérek, de azt hittem, hogy valami nem egészen stimmel, mert hegedülés közben olyat arcokat teremtett magának, amit nem volt jó nézni, viszont a beszélgetés folyamán kiderült, hogy teljes mértékben normális, egészséges életszemléletű, mindenféle allűröktől mentes igazi művész fazon. Nincs vele az égvilágon semmi probléma, teljesen rendben van a pali. A vidéki tájszólásával együtt szerethető.
Csernus is úgy tűnik, végre megtalálta önmagát, és a saját kis belső harmóniáját, bár nem értem, miért kell ezzel együtt dohányoznia, de ki vagyok én, hogy másokat megítéljek, viszont sokat lépett előre korábbi önmagához képest. Nem dühöng, nem ordít, konszolidált és nyugodt. Vagy lehet, hogy csak be volt lőve. :-)
Keresztes Ildikó is teljesen emberi és szerethető volt a beszélgetés alatt. Viszont Puzsérnak meg kéne már mondani, hogy minden rendben van azzal, amit csinál, meg az életszemlélete, meg amiket mond, az is rendben van, meg az is, hogy a saját pszichoterápiáját ország világ előtt elemzi-okés, mert még okulhatunk is belőle-DE NE ORDÍTSON MÁR ÁLLANDÓAN! MERT ELVISELHETETLEN! AZ AMÚGY ÉRTÉKES MONDANIVALÓJÁT BIZONYOS PONTON TÚL FIZIKAILAG KÉPTELEN VAGYOK HALLGATNI, MERT SZÉTMEGY A FEJEM! MERT HANGOS! TÚL HANGOS!
Nem lehetne már ezt elmagyarázni neki? Mert ha ezzel le tudna állni, és egy halk szavú, bölcs emberré válna, annyian figyelnének rá, mint még soha, és nem kéne terápiára járnia. ENNYI A NAGY CSODA!

Ne eddig ezen emberkéket láttam, de még folytatom a sort, és jó, hogy van ez a műsor, jó ötlet, és szükségszerűen hasznos. Csak így tovább!
1/10
demene 2018 aug. 13. - 20:13:49 1/10
Én azt nagyon hiányolom, hogy legtöbbször az sem tudom, ki az illető riport alany ,
ezért keveset nézem. Tartsák meg a titkot maguknak... Egyébként akadozó az egész beszélgetés...
1/10
Trivia Showtime 2018 júl. 23. - 13:18:27 1/10
Vekerdy Tamás a szakmája egyik legjobbja. Intelligens, tájékozott, jól kommunikál.
Puzsér megosztó személyiség, de azon kevesek közé tartozik a médiában, akik nem lusták gondolkodni, és karakteres véleményüknek hangot adni. Nyilván nincs mindenben igaza, és kevesebb belőle sokszor több lenne, de összességében tetszik, ahogy odab_sz (odaszúr) a sok senkiházinak, legyen az politikus, agyatlan celeb vagy tehetségtelen humorista.
Sebestyén és Majka mindketten közepes kvalitású, szerény szellemi nívójú, ám nagyszájú, a végletekig gátlástalan, pénzért bárkin átgázolni kész "wannabe"-k, akiket a színvonal nélküli bulvármédia dilettáns pénzemberei alakítgatnak kedvükre, műsorról műsorra (lásd még: Kaszatibi, Istenesbence, Cooky és társaik)...
A fentiek azonban nem változtatnak a tényen, miszerint D. Tóth Kriszta nem tud beszélgetni. De nagyon akar. Nem adja fel soha. Kár...
1/10
Trivia Showtime 2018 júl. 21. - 20:01:21 1/10
D. Tóth Kriszta nem tud beszélgetni. De nagyon akar. Nem adja fel soha. Kár...