Egy fiúról

Bakancslistához adom
About a Boy
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjátéksorozat, 22 perc, 2014

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Szingli, munkanélküli és imádja. Miután megírt egy világslágert, Will Freeman boldogan éli a milliomosok gondtalan mindennapjait. Ezt a tökéletes világot dönti romjaiba a szomszédságba költöző, frissen elvált anyuka, Fiona és 11 éves fia, Marcus. A kissrác hívatlan vendégként toppan be Willhez, aki eleinte nem biztos abban, hogy jó ötlet-e barátkozni az érdeklődő Marcussal - addig a percig, amíg rá nem jön, hogy a nők ellenállhatatlan vonzódást éreznek a szingli apukák iránt. Az üzlet megköttetik: Marcus Will fiának adja ki magát, cserébe a srác szabadon
jöhet-mehet Will lakásában, pingpongozhat és húst ehet - amitől vegán anyukája eltiltotta. A furcsa barátság számos képtelen szituációt eredményez - mindannyiunk legnagyobb örömére.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
babo0410 2017 máj. 25. - 03:20:18 10/10
Én leültem megnézni, és elragadott a film. Az anya sokkal szerethetõbb, mint az eredeti filmben és könyvben, sõt! A kissrácis szimpatikusabb, mint az eredeti filmben. Nekem nagyon bejött. Én imádtam a sorozatot. Szerintem fogom még nézni párszor.
agnyieszka 2016 júl. 04. - 19:49:07
Mivel senki nem szólt még hozzá,megteszem.A lényeg , hogy egy 2002-ben készült ugyanezen címû film az alapja a sorozatnak, abban szereplõk Hugh Grant , Toni Collette , Rachel Weisz.A 25 epizódos rétestésztává duzzasztott sorozatból ezért nem láttam még egy epizódot sem.