Film

Egyedül a sötétben /Alone in the Dark/

magyarul beszélő, kanadai-német-amerikai akciófilm, 96 perc, 2005 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Értékelés:

124 szavazatból
Szerinted?

  A videójátékra épülő történet középpontjában Edward Camby, a paranormális jelenségek egyik nyomozója áll, aki lassanként megfejt egy rejtélyes esetet, de halálos eredményekkel.

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Edward Carnby
  Aline Cedrac
  Richard Burke
  Sam Fischer
  Lionel Hudgens professzor

  Linkek:


  Vélemény:


  2016. február 16. 09:00
  Na igen,mert Tara Reid akkora szinész,hogy simán megmenthette volna a filmet....pfff

  2015. január 27. 11:48
  Uwe Boll...vele kapcsolatban az az érzésem, egy diliházban kéne ülnie leszedálva (Tarantinoval együtt) és nem a rendezői székben. Minden szempontból amatőr, összecsapott, koncepciótlan film. Mintha a forgatás közben írták volna a "történetet" - alapjaiban fals az egész. Slater pl. jó színész, de kb. annyira hasonlít Ed Carnby figurájára, mint én (és higgyétek el: nem hasonlítok rá), de még ez a legkisebb probléma. Ő és Dorff hozzák a megfelelő színvonalat (Reid csupán a szokásos, súlytalan, "kötelező mozicsöcsök"-kaliberű töltelék), de ez olyan, mint egy 400 lovas Mustang motor egy kiégett roncsban. Az AITD hálás és jól megfilmesíthető téma lett volna, de dilettánsok kezében a Szent Grál is csak egy pohár.
  Túl sokat kérünk egy nézhető videójáték-filmadaptációval?

  2014. február 10. 20:43
  Hát nem Slater legjobb filmje az egyszer biztos. Most néztük meg családilag és... lapos és unalmas. Az alapötlet nem rossz, csak a kivitelezés borzalmas.

  Összes hozzászólás