Elkülönítve

Bakancslistához adom
Safe
amerikai thriller, 120 perc, 1995

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Carol jómódban élő asszony, aki elégedett lehetne életével. Ám biztonságérzete egyik napról a másikra hirtelen megrendül, és egészségi állapotában is megmagyarázhatatlan változás következik be. Állandóan rosszullétek gyötrik, az orvosok pedig nem találnak magyarázatot. Carolnak meggyőződésévé válik, hogy betegségének oka a környezeti ártalmakra vezethető vissza. Úgy dönt, hogy egy speciális intézetben kezelteti magát, amelyet a környezetszennyezés miatt megbetegedettek számára alakítottak ki, és amelyben a betegek a külvilágtól teljesen izolálva élnek. Carol soha többé nem akar visszatérni a civilizációba.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Vadrenalin 2013 nov. 30. - 13:05:03 Előzmény lucikam
Az IMDB szerint dráma. Nem láttam még, de kíváncsi lettem rá, miután egy lista a 90-es évek legjobb filmjeinek sorában a 17. helyre teszi, közvetlenül az Idétlen idõkig és a Nagy Lebowski után, amik tényleg klasszikusok. Ez az egyetlen film az 50-es listán, amirõl még nem is hallottam, szóval érdekelnének még vélemények.
lucikam 2012 ápr. 12. - 02:21:16
Ez aztán minden, csak nem thriller. Hogy lehet ilyen hülyén bekategorizálni a filmeket? Elégg fura film. Nem tudom eldönteni, hogy valójában önmagát tette-e beteggé a nõ, vagy pedig tényleg érzékeny volt.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu