Farkasasszony

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar filmdráma, 63 perc, 2015

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Tarics szinte remeteként él saját erdejében, egyedül gazdaasszonya van mellette, mindketten meglehetősen elvadultak ebben a környezetben. Ide érkezik a bányamérnök és világszép felesége. A mérnök megbízói részére meg akarja vásárolni az erdőt, de Tarics hajthatatlan, pedig nagy hasznot hozna az erdőben nyitandó bánya. Rachel, a mérnök felesége nem tudja elviselni az erdei ember makacsságát, és elhatározza, hogy eléri, beleszeressen Tarics, hogy aztán megalázhassa, és zsarolja az erdő eladása érdekében. Florea kétségbeesetten nézi, hogy kerül egyre inkább a szépasszony hálójába a gazdája. A feszült, izgalmas játékból azonban tragédia lesz... hiszen a Farkasasszony valóban beleszeret áldozatába - és viszont.

Stáblista:

Szereplők

Rachel a felesége
Werner bányamérnök
Tarics földbirtokos
Turda az erdő bolondja

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Andrea4378638467587 2021 febr. 27. - 15:39:29 10/10
Kár, hogy ilyen rövid volt, néztem volna tovább is.
offtopic
Edmond Dantes 2015 júl. 10. - 16:30:37
Vettem észre én is...helyette ill abban az idõben Papp László emlékmûsor, ld uez lejjebb = Kastély Svédországban. Azért egy éjszaka két mûsorváltozás/idõeltolás már szép teljesítmény. A 80 milliárdba ez is belefér. Mostantól már minden mûsort és csatornát online, saját oldalán kell csekkolni és aznap? Akkor meg miért is veszek mûsorújságot?
adamnagysweetmovie 2015 júl. 10. - 11:43:18
Hát ez úgy elmaradt, mint annak rendje-módja..
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu