Fekete nap

Bakancslistához adom
Il sole nero
16 éven aluliak számára nem ajánlott olasz-francia filmdráma, 105 perc, 2007

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Agata és Manfredi fiatal házasok és imádják egymást. Fiatalok, szépek, boldogok, nem csoda hát, hogy sok irigyük akad. Egy szenvedélyes éjszakát követően valaki a szemben lévő házból lelövi Manfredit. A fiatalon özvegyen maradt Agata nem tudja elfogadni imádott férje halálát és bosszút esküszik. Mivel nem bízik a hatóságokban, maga veszi kezébe az ügyet és ördögi tervet eszel ki.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
runcuncilla 2010 júl. 29. - 12:26:28
Anno végigszenvedtem kb 30 percet a filmbõl annyira nem kötött le. Nem alkotok véleményt, mert nem láttam az egész filmet, csak annyi, hogy ma tuti nem ülök le mellé még egyszer..
feketevipera 2009 jún. 29. - 14:20:50
Zanussitól nem sok filmet láttam, de abban én is biztos vagyok, hogy ez az egyik leggyengébb alkotása. Túl sok volt benne az "üresjárat", az értelmetlen "bölcselkedés", bájolgás. Csodálom, hogy ebbõl a történetbõl össze tudtak hozni egy egész estés filmet.
grnd 2009 jún. 18. - 09:39:02
az elsõ fél órát bírtam megnézni belõle ... addigra annyira fölhúztam magam az üres bájolgáson, a céltalanul toporgó, bárgyún mosolygó Valeria Golino-n, az öncélúan károgó anyán, a semmilyen történeten, a szájbarágós jófiú-rosszfiúk megkülönböztetésen, hogy kikapcsoltam a tévét, és inkább elmentem sörözni ... és most alig élek :)
kgyuri0 2009 jún. 18. - 01:19:33
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!

Döbbenten nyugtázom, hogy ezt az orbitális baromságot Zanussi követte el.

Lehetett volna akár egy "krimi", egy thriller, ez azonban egy elbaltázott szépelgõ "példázat" lett.
Egy kicsit emlékeztetett pl. a Theoréma címû filmre, összehalmozva Pasolini minden hibáját, csak hát a nagy helyzet mégis csak az, hogy Pasolini, Zanussihoz képest, egy monsdstruózus zseni volt.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu