Fókusz

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magazinműsor

Értékelés:

645 szavazatból
Szerinted?

Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
mária54321 jún. 22. 19:32:11
Hogy hívják a tanárt ?
Bonitó jún. 22. 08:46:12
Ez a műsor csak egy hírharang lett mára!
Reklámozva a csatorna soron lévő, vagy soron következő nívótlan celeb műsorait, sorozatait. Sajnos.

A tegnap bemutatott magyar milliárdos fiatal ember élete, ahogy él, ahol él, a Ferrari kocsik helyett ennyire nincs más téma?! Nem tudom, hogy egy átlag embert mennyire érdekel ez a hivalkodó élet?! Ahol többször elhangzott, hogy "mindent megvehetek, megtehetek!" szerény kijelentés.
Egy olyan álomvilágba vitték el, repítették el a nézőket, amit soha a büdös életben nem tud elérni!
Miért ez a polgárpukkasztás?! 
Pláne, hogy a másik pillanatban pedig egy nyomorban élő, szerencsétlen sorsú embereket mutatnak. Vagy,  olyan családot, sőt családokat, akik a beteg családtagot látják napi 24 órában, és erről szól az életük! Ki tudja még meddig?! És fáradhatatlanul, röghöz kötve élnek?! Hogy az ember szíve belesajdul!
Tudom persze, hogy mindig is voltak, vannak szegények és gazdagok! Akárcsak a regényekben a pozitív és negatív figurák! De akkor is!
Ez a milliárdos fiatal ember a "műkörmökkel" indult és szerezte később a milliárdjait. Bizisten nem irigylem, nem cserélnék vele! 
De az már polgárpukkasztás emelt szinten, ami a nyaralást illeti, amint bemutatták a felvételeket a világ elit nyaraló helyeiről. És bejárta már a világ összes táját, mondta nem kicsit szerényen.
Válogathatott is belőle az egyszerű kis ember, akik most nyáron akar útba indulni nyaralni?!
 (Értem én azt is, hogy mindent a nézettségért?!) De nem tetszik az irány!
(Ami a kutyát sem érdekel!)
Haminyó apó jún. 21. 19:11:07
Kilyén Tamás nem tud rendesen beszélni, miért énekel???
kekval febr. 22. 20:07:09
Nem lehetne már leszállni a celebek fényűző életének mutogatásáról, kit érdekel micsoda "nagyszerű" anyák ezek a plasztikázott, agyon sminkelt cicababák! Biztos nagyon keményen dolgoznak! Helyette inkább a társadalom szélesebb rétegét érdeklő napi életünket érintő riportokat készítenének! A "téma az utcán hever, csak le kell hajolni érte." (Brachfeld Siegfried)
blaha60 febr. 21. 19:59:55
Kérdésem van ! Ha nekem kötelező a maszk szinte minden helyen , bollt busz , színház ,stb , akkor a Zoltán Erika koncerten miért van mindenki maszk nélkül !!!!!!
Lidizsuzsi jan. 25. 20:04:35
Tényleg, ennyire nincs téma, amiről műsort lehetne csinálni!? Ma K.Edina, holnap férj ura Csuti és ez megy napok óta. Igaz, ma beszorítottak egy kis megemlékezést Csollány Szilveszterről. Ő legalább öregbítette hazánk hírnevét. Ezzel szemben ezek az emberek........???? Sajnálom ezt a műsort, kár érte.
kekval jan. 21. 20:21:25 Előzmény 5i
Teljesen egyetértek én is. Egy másfél éves hozzászólásra reagálok, de most jutottam el arra a pontra, hogy nem bírom már magamban tartani a véleményemet. Ez a műsor egy színvonaltalan, igénytelen hírműsorrá süllyedt. Csak az ingyenélő, magamutogató celebek életével foglalkoznak a műsoridő nagy részében. Irritálják a nézőket a hivalkodó életük bemutatásával, amit az átlagember soha nem tud elérni. Kit érdekel, hogy ki kit csal meg, kivel szakít, kivel jön össze, hova utazik, hogy néz ki a luxus lakása.. Napok óta a csapból is az folyik, hogy Kulcsár Edina elválik a férjétől és máris együtt van egy másik celebbel, és ha éppen nem ők, akkor mások. Polgárpukkasztás, ahogy előttem is írták. Eljutottam arra a pontra, hogy átkapcsolok bárhova, csak ezt ne! Miért nem lehet egy a nézők többségét érdeklő hírműsort összeállítani? Kifogytak a témákból? Meddig tud még süllyedni?
1/10
pumpika 2021 márc. 30. - 19:14:45 1/10
retek klubtól mi mást várnánk? egyik oldalról nyomorgó, szerencsétlen sorsú embereket mutogat, akiknek a másnapi ebédre valót előteremteni is nehéz, másik oldalról meg tövig benyal a hazai celebvilágnak és az ő fényűző hobbijait, utazásait(főleg most, amikor az átlagpolgár az ország másik felébe nem tud elutazni, mert se szállás nincs, este 8ra haza kell érni...) mutogatja
1/10
5i 2020 máj. 20. - 19:05:42 1/10 Előzmény Olasz32
Minden szavával egyetértek ennek a leírásnak!!! Egy igazi ízléstelen, nívótlan ripacs nulla hulladék!!!
8/10
bazár 2020 ápr. 22. - 22:25:46 8/10
gyakran érdekes témákkal foglalkozó egyáltalán nem rossz műsor
1/10
bsand 2020 ápr. 22. - 19:47:03 1/10
A Fókusz mára már csak a csatorna önreklámja, a vacak sorozatait, műsorait próbálja beinjekciózni a tömeg tudatába.
1/10
Olasz32 2020 márc. 23. - 19:12:59 1/10
Sztárolás és ripacskodás felsőfokon. Minden naplopót bemutatnak benne, akitől az átlagember hányingert kap. Polgár pukkasztás felsőfokon! Hol nyaralnak a, mit csinálnak a sztárok meg a celebek. Kit érdekel! AZ átlag kisembert nem. Ahogy már itt valaki írta egy bulvár fos! Nézhetetlen, amikor meglátom, hogy ez a műsor kezdődik már nyomom is tovább valamelyik természet vagy dokumentumfilm csatornára.
Csillagot se érdemelne! Csak nincs csillag nélküli értékelés! :(
Értekes Tiborné Ili 2019 dec. 11. - 19:57:02
Én szerettem a fókuszt egészen nov.04-ig, amikor is volt egy riport egy jótékonykodó nőről (V.H.), aki befogadta "otthonába" azt az anyát, aki többszörösen sérült gyerekével keresett albérlete Bp-en. Sajnos az illető "jótékonykodó" az én lakásomat bérli, és valami csoda folytán az is kimaradt a riportból, hogy ezért bizony ő több 10 ezer Ft-ot kért szegény nőtől.Ezek után, nem bízom az objektivitásukban.
Robzombi 2019 márc. 22. - 20:05:01
Vow jó rég nem volt itt hozzászólás. Nem csodálom, ritka szar lett. Sokan Barabás Évá-t szólták le. De ezerszer jobb volt mint ez a tejfölös szájú, állandóan poénkodni próbáló csávó.

Most láttam a végét. kapcsolgatás közben. Marha érdekes hír volt Palvin Barbarát le kövérezték :DD Istenem mennyi gyökér ember van. Kérdem én ha ö kövér akkor mi a normális testalkat, ha zörög a csont ? Akkor éljen a nem normális testsúly.
alexandrakiss 2017 febr. 20. - 03:15:20
köszi, hasznos volt!


http://kerdesek.hu
olahmiki1959 2012 dec. 05. - 18:03:06
"Meghalt Hollósi Frigyes Jászai Mari-díjas színmûvész, érdemes mûvész. A Nemzeti Színház társulatának tagját szerdán 71 éves korában érte a halál – közölte a színház."

Kár érte. Egy újabb szín ment el...
axis85 2012 dec. 05. - 13:35:02
Apukám is tudott fél óra alatt kiolvasni egy könyvet. De azt mondta, az olvasás élményét nem adja meg, csak tudta, mirõl szól a könyv. Nem szeretett így olvasni.
_goldie_ 2012 dec. 04. - 16:41:25
"az emberi intelligencia..egy 500 millió évvel ezelõtt a tengerben élõ egyszerû gerinctelen állatnál történhetett a "genetikai baleset"..többletkópiák jöttek létre ezekbõl a génekbõl. Ennek az állatnak a leszármazottai elõnyhöz jutottak a többletgének következtében" http://www.hirado.hu/Hirek/2012/12/03/14/Osi_genetikai_baleset_kovetkezmenye_lehet_az_intelligencia.aspx

..ezt persze nem feltétlenül kell minden embertársunkra igaznak gondolni.. :DD
_goldie_ 2012 dec. 03. - 19:07:50
a YT.on már közel egymilliárdan látták..David Cameron és Barack Obama is kívülrõl fújja
de az õrület csak terjed tovább http://verbulvar.hu/video/gangnam-style-karacsonyi-vilagitas/

és még nincs vége http://www.hirado.hu/Hirek/2012/12/01/19/Gangnam_Style_a_bazilika_elott_fotokon_a_budapesti.aspx
olahmiki1959 2012 dec. 03. - 18:43:05
Megint csak egy olyan hír, amitõl az ember haja égnek áll.

"Brüsszel idéntõl nem állít karácsonyfát fõterén, ezzel megszakítva régi hagyományát. A helyette felállított installációval a város lakosságának már majdnem negyedét kitevõ muzulmánok érzékenységét szeretnék tiszteletben tartani, más források szerint viszont egyszerûen csak modernitásukat akarják demonstrálni."

Én keresztény vagyok, - ami teljesen lényegtelen, - de engem soha nem sértett senkinek a vallása, pláne nem egy ország vallási jelképeinek a látványa.
Ha én turistaként elmegyek mondjuk Törökországba, akkor nem zavar az épületek tetején látható félhold, Izraelben nem sértenének a lépten-nyomon az utcán látható, tradicionális zsidó ruhába öltözött emberek látványa, Indiában pedig eszem ágába sem lenne megsértõdni a hatalmas Buddha szobrok láttán.
Mert elfogadom, hogy vannak még az enyémtõl eltérõ vallású emberek is a Földön, úgy néhány milliárdnyian.
(Pedig én nem hangoztatom állandóan azt, hogy milyen baromi toleráns vagyok, hanem csak egyszerûen az vagyok a gyakorlatban.)

A hírhez mellékelnek két fényképet is, az egyiken egy gyönyörû, színes, csodálatosan feldíszített karácsonyfa látható Brüsszel fõterén, a másikon egy szögletes, sematikus, teljesen rideg, csúnya, fémvázból és üveglapokból álló szörnyûség látható, amelynek a látványa miatt elmegy az ember kedve is az élettõl, és semmi köze a meghitt karácsonyi hangulathoz.
A csúnyábbik képet megpróbálom ide belinkelni, hogy lássátok, hogy nem a levegõbe beszélek.
Összes hozzászólás
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu